Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca_ona

Olany facet

Polecane posty

Gość pytająca_ona

Hej, Mam takie pytanie jak czuje się facet który nabroił i teraz kobieta go odtrąca, olewa. Gdyż zawiodła się bardzo mocno.

Gość takisamtakitam
pytająca_ona - zależy co nabroił?? i jak mocno sie zawiodłaś???

Gość takisamtakitam
pewnie jest smutny

Gość pytająca_ona
Bardzo go lubiłam i myslałam, że on mnie też i w pewnym momencie po prostu mnie olał, odsuwał od siebie, tak to odczułam. Więc też go olałam, totalnie. I ciekawi mnie co czuje taki mężczyzna? Czy w ogóle co kolwiek czuje? Czy ma to gdzies?

tez mnie to ciekawi, jak czuje sie facet z ktorym właściwie bez wiekszego powodu w skutek nie do konca przemyslanej decyzji kobieta przestaje sie kontaktowac. Była miłość ale jakos drogi nie te same, znajomi rozni etc ja sie czuje zle i jest mi smutno, raz sie na niego wsciekam, raz wspominam z sentymentem, a raz zarzekam sie ze pokaze ze to on ma czego zalowac.... zycie tydzien po rozstaniu k**wa

Gość adsfbH
mysle ze faceci bardzo szybko znajdują zamiennik i przestają sie olewaniem przemować:O

Gość jdfaoisdjfoisadj
Potwierdzam, ale od czasu do czasu odnawiaja kontakt, i sam wlasnie mam zamiar to zrobic... ;)

Gość lotnisko
przez kogo zostal olany facet?

Gość pytająca_ona
Czyli maja to gdzieś? A dlaczego chcesz odnowić kontakt?

Gość jdfaoisdjfoisadj
Bo tak naprawde ja lubilem i wiem ze duma nie pozwoli jej zadzwonic do mnie pierwszej... ;)

Gość dziś na pomarańczowo
moim zdaniem mężczyzna, któremu zależy na kobiecie, znajomości, coś tam czuje, niekoniecznie od razu wielką miłość, nie będzie olewał. może się zdarzyć, że da ciała w jakiejś sprawie, normalne, że ludzie czasem zawodzą, ale przeprosi za to i dalej będzie się starał o dobre relacje. jak zaczyna się olewka maksymalna, to już nic nigdy nie pomoże. owszem, może i po jakimś czasie facet się opamięta, zrobi mu się przykro, smutno, zatęskni za tą olewaną wcześniej dziewczyną i będzie chciał po czasie naprawić to, co się popsuło, ale to będzie chwilowe, najwyżej kilka miesięcy, a po tym czasie wszystko wróci do normy, czyli ponowne olewanie. i nie warto się zastanawiać, co taki czuje, czy w ogóle coś. oni o nas nie myślą, chyba, że akurat brakuje im laski na numerek ;)

Gość pytająca_ona
To jak ją lubiłes to dlaczego się nie odzywacie?

Gość jdfaoisdjfoisadj
czasem tak po prostu jest, zycie nie zawsze daje nam to co bysmy chcieli... ;)

Gość olana sikiem prostym
dziś na pomarańczowo jest dokładnie tak jak mówisz. Mnie też facet olał, odezwałam się w tym czasie do niego może 2 razy ale mnie kulturalnie spuścił więc odpuściłam.. dwa dni temu odezwał się do mnie, przyznał się, że w tym czasie kiedy mnie olał kręcił z jakąś laską i miał nadzieje, że mu z nią wyjdzie ale nie wyszło... Pewnie odezwał się do mnie bo mu się bzykać chce. Palant. Serce mnie zabolało ale juz nigdy się z nim nie spotkam.

Gość jdfaoisdjfoisadj
mysle ze nie macie racji...

Gość olana sikiem prostym
może Twój przypadek jest inny ale mówimy o większości. Jak facet zlewa dziewczyne to nie warto sobie nim zaprzątać głowy lepiej odpuścić.

Gość pytająca_ona
Bywa i tak, że czasem człowiek tracąc dopiero docenia, ale trudno zaufać kolejny raz komuś kto już raz Cie skrzywdził. Samo życie..

Gość sdjkdb as
pytająca_ona olałaś gościa pierwsza to i on cię teraz olewa i tyle. Nabroił i co z tego skoro nie dałaś mu szansy na poprawę tylko olałaś. To się wkurzył i tyle. Każdy ma uczucia i każdy popełnia błędy. Trzeba nauczyć się wybaczać a nie olewać a później psioczyć że jest się olewanym.

Gość wkurwiony facet
"""w pewnym momencie po prostu mnie olał, odsuwał od siebie, tak to odczułam. Więc też go olałam, totalnie.""" x x x Ty tak myślałaś. On tak nie myślał. Skoro go olałaś, to nastąpiło olanie z twojej strony. Nie ważne co sobie pomyślałaś. Ważne jak jest naprawdę. A prawda wygląda tak. TOBIE N NIM NIE ZALEŻY. Więc o co robisz HALLO?

Gość tez taka jak Ty
olałam go bo olewał moje potrzeby...miał mase wytłumaczeń. Wiem ze tak nie chce i pomimo rózmow o moich oczekiwaniach ona nadal nic nie zmieniał. Kiedy chciałam zakonczyc w sposób spokojny i aby kazde poszło w inną stronę zamilkł na 2 miesiace. Teraz po prostu go olalam odciełam sie przestałam rozmawiac odbierac tel i maile. Nie wiem co mysli. Chce miec kogoś, kto ma dla mnie czas a nie tylko jakies marne wycinki

Gość Fffffff
Zalezy od czlowieka,charakteru.mozna kogos lubic ale kazdy ma swoj honor.sam spotykalem sie z kims,kogos lubilem.wiadomo wkradla sie zazdrosc i doszlo do wymiany zdan.i nastala cisza ktora trwa juz tydzien ale ze to ona tak zdecydowala i nast.dnia nie odpisala juz ja tez juz do niej nie napisze.mysle o niej bo tez ja lubilem ale skoro ona jest taka twarda to ja tez choc czasem mi z tego powodu smutno.ale by nie wyjsc na faceta bez honoru,szacunku nie napisze.kto wie a moze kogos juz ma?Dlatego nie.

Gość pytająca_ona
A;e to nie jest tak, że mi nie zależało, ale on zronił coś co mnie zabolało i nagle wielkie przepraszanie przez sms, no halo, to ja mam się poniżać a on ma robić co mu się podoba. Wymagam szacunku, a on się unosi honorem, dltego myślę ze tak na prawdę mu nie zależao, bo gdyby było inaczej to walczył by dłużej.

Gość mała poprawkaaaa
nigdy się tego nie dowiesz