Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BondJamesBond

Pierścionek - pytanie przyszłego narzeczonego

Polecane posty

Gość BondJamesBond

Co sądzicie o takim pierścionku zaręczynowym? Moja dziewczyna nie chce zółtego złota https://aimor.pl/produkt/Pierścionek+zaręczynowy+Agua+0.04ct+p0407bb,97.html nie za skromny?

Gość herrr
w tej cenie najładniejszy spośród wszystkich dostępnych

Gość lhnuiguigiohpahoasihdiasodh
mnie się podoba, aczkolwiek bardziej gustuję w żółtym złocie :) taki dość skromny ale elegancki, jak ma taki styl, to myślę że jak najbardziej będzie jej pasował. Podpatrz czy nosi pierścionki "bogate" czy takie własnie cienkie, bez dużych zdobień ;)

Gość lololoaaaaaa
Mnie akurat białe złoto się nie poodba, wolę żółte.

Gość cdecfewcfwfc
on jest wstrętny i nie chodzi o cenę, jest po prostu brzydki

Gość sjjasf
po co komentarze typu "biale zloto mi sie nie podoba" skoro autor wyraznie napisal, ze jego dziewczyna nie chce zoltego zlota

Gość BondJamesBond
ona w ogóle nie nosi pierścionków :) ale ubiera się raczej skromnie

Gość ojjojojjj
mi się nie podoba... Ja sama lubię skromną biżuterię i pierścionek mam też skromny ale ten... nie podoba mi się.

Gość ojjojojjj
drugi lepszy ale może jej zaczepiać np o ubrania

To musisz podpatrzeć czy lubi w innych sprawach bogate motywy, bo może nie chce byś dużo pieniędzy wydawał i dała Ci do zrozumienia, że wolałaby taki cienki, ale naprawdę marzy o takim bogato zdobionym. Nie wiem, jeżeli ma to być zupełna niespodzianka to nie pytaj, ale jeżeli czasami jej coś kupowałeś to może powiedz jej że chciałbyś z jakiejś okazji [imieniny, którys rok razem, jakiś upamiętniający? premia?] kupić pierścionek, i zobaczysz jakie wskaże? i analogiczny tylko z białego złota weźmiesz, chyba że budżet Cię ciśnie, to nie ma co się zastanawiać, ja bym się cieszyła z pierścionka :D Ale to może dlatego, że pewnie nie doczekam się od swojego nigdy :|

ten drugi taki od razu widać że zaręczynowy, jak z obrazka, jak mówi się zaręczynowy pierścionek, to od razu ma się taki w głowie, wg mnie ładniejszy :)

Gość ojjojojjj
editta - a co ma do tego cena? :O Ja nie rozumiem co za różnica ile kosztuje, ma być ładny i podobać się narzeczonej. A czy będzie kosztował 300 czy 3000 to przecież nie ma znaczenia :O

Gość ten on
Polecam Eternel od YESa. Możliwość zmiany rozmiaru o i darmowe czyszczenie przez 2 lata. Brylancik 0,11ct H/SI2 (w yesie mają tylko od barwy H w górę a nie jakieś żólte J jak u innych jubilerów) wygląda ok do skromnej dłoni. Polecam zagadać o rabat. Mi udało się dostać 10% wiec pierścionek niespełne 1500zl kosztował. Po pół roku rodowanie lekko się wytarło od obrączki, ale raczej z każdym tak będzie jak nosi się dwa na tym samym palcu. http://www.yes.pl/images/file_column/item/photo/41314/special/pierscionek-z-brylantem-eternel-bb-z-000-010-3595wsh.jpg?1299771655

Gość autorze . . .
bardzo fajny pierscionek ;) mi sie podoba ;)

jak to nie ma znaczenia????? oczywiscie, ze ma! chcialabys zeby twoj narzeczony OSZCZEDZAL na pierscionku, pierscionku na cale zycie? to chyba troche chujowo o nim swiadczy i nie za dobrze zapowiada... mi by bylo wstyd dac kobiecie taki tani pierscionek, sorry ale 600 zeta to juz nawet nie skromnosc tylka skapstwo...

Gość BondJamesBond
Editta Van K mogę jej kupić pierścionek za dwie pensje ale czy to naprawdę o to chodzi? Czy będzie wtedy ze mną szczęśliwsza?

Gość BondJamesBond
bardzo chciałbym kupić jej pierścionek za 3 tysiące ale nie stać mnie na taki wydatek. Mimo dodatkowej pracy musiałbym długo na niego zbierać, kosztem innych rzeczy.

Gość ten on
Ile wydałeś na swoją najdroższą zabaweczkę? Pierścionek niekurwa może kosztować mniej!

Gość BondJamesBond
Ja wiem, że tutaj na kafeterii wszystkie panie zarabiają conajmniej 3 tysiące, mają super pracę przy komputerze (bo jak inaczej wytłumaczyć to, że mają tyle czasu o rozmaitych porach by tu pisać) a ich mężowie zarabiają od 5 tysiecy w górę, kupują sobie xboxy, iphony itp. a przy okazji super drogie prezenty swoim pięknym i mądrym żonom, zabierają je na wakacje na Dominikane wręczając przy tym w samolocie kolie wartą 10 000 zł ale co to dla nich. Najdroższa moja zabawka? 500 zł

Gość BondJamesBond
My nie kupujemy odkurzaczy za 700 zł. Mamy całkiem sprawny i nowy za 200

Gość ten on
Moja Piękna jak ją sondowałem to mówiła, że wcale nie musi to być nawet brylant. Ale byłoby mi wstyd dać coś mniejszego niz 0,1ct. To tak jakby miec penisa mniejszego jak 10cm!

Gość biedaczka
jednak Editta Van K ma trochę racji, lepiej kupić lekko droższy i później go dać. To nie o to chodzi, za ile sobie kupujesz odkurzacz czy zabawkę - one mogą się zepsuć po jakimś czasie, zaręczynowy powinien do śmierci być taki sam jak pierwszego dnia. Drugi aspekt, to to że każda kobieta chce mieć swoje księcia nieważne jak bardzo zaprzeczałaby temu, chciałaby pochwalic się pierścionkiem wrednym zołzom z pracy, że jej mężczyzna kupił jej taki. Wiadomo że to puste, ale chyba raz w życiu można sobie pozwolić na taki wydatek. Obrączki mogą być wtedy tańsze. A w planach cywilny czy kościelny?