Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fanka Tap Madel

Kto Waszym zdaniem wygra Tap Madel?

Polecane posty

Gość Fanka Tap Madel

Stawiam na Marcelę [cześć] względnie Klaudia lub Zuza i Jej wielkie nozdrza :D

Gość daj spokój .
one są wszystkie takie przeciętne że nie chce się tego czlowiekowi oglądać

Gość wygra Marcela
Oczywiscie ze Marcela :)

Gość Fanka Tap Madel
Marcela jest profesjonalna, nie dorabia ideologiii do wszystkiego jak reszta.

Gość zanokcica
nuuudaa nie chce się oglądać

Gość nie tędy droooga
powinna ta Klaudia ale ona odpadnie. ma dobre wymiary i taką twarz teraz na topie, dośc ascetyczną. Ogólnie najbardziej się nadaje. zuza jest obrzydliwa, marcenla ma twarz jak patelnia albo jak ufo.

Gość tap tap madl
Marcela wygra. Ona w ogole jest w 100% profesjonalna, wie czego chce i konsekwentnie robi swoje nie wdajac sie przy tym w zadne intrygi. Takich ludzi ogolnie podziwiam. Najgorsza jest moim zdaniem ta cala Aska Zaremska. Nie dosc ze za piekna nie jest, to do tego glupia, falszywa i wyniosla. Mam nadzieje, ze w nastepnym odcinku odpadnie.

Gość ij aa
uważam że RENATA KURCZAB ma duże szanse

Gość ij aa
chociaż Renata może nie wygrać bo ma podobną twarz do Angeliny Jolie mimo że Angelina jest piekna to jury może się bać tego aby wygrała dziewczyna która jest jakby "kopią" kogoś znanego dajcie więcej ładnych zdjęć tej MARCELINY, bo na tym pierwszym foto na trawie nie podoba mi się

To może po kolei: Aleksandra Krysiak - wcale nie ładna za to bardzo pewna siebie ale w taki drażniący sposób. Jeszcze jak powiedziała, że swoim uśmiechem zjednuje sobie ludzi... no chyba nie. Anna Cybulska - kolejna Ania Bałon. "Bo myślalam, że my się przyjaźnimy" i w płacz. Infantylna, nie dorosła do modelingu na pewno. Może i po wybiegu potrafi chodzić ale ma tak wkurzający wyraz twarzy, jakby zaraz miała się rozpłakać. Anna Koryto - przeżyła dziewczyna tragedie, jest jej ciężko ale to powód, by o tym wspominać na każdym kroku? Nikt o tej bliźnie nie mówi tylko ona ciągle. Anna Piechowiak - dobrze, że w końcu odpadła. Przyszla do programu dla modelek, wiedziała przecież jak to wygląda, jakie są kanony wyglądu, ale tego nie zrobi, tamtego też nie, nie będzie ćwiczyć, nie schudnie. To po co chce być modelką? Joanna Zaremska - strasznie fałszywa mi się wydaje. Ma egzotyczną urodę i w Polsce może wydawać się ciekawa, ale za granicą już nie koniecznie. Justyna Pawlicka - jedna z niewielu które nic nie wspominają o tym jak im w życiu ciężko i nie starają się wzbudzić litości, nigdy nie ma miny do płaczu itp bardzo pewna siebie, może na wyrost. Ale na wybiegu jej nie widzę, za to do fotomodelingu jak najbardziej, mogła by być modelką bikini. Klaudia Strzyżewska - ładna ale taka nijaka dla mnie. Marcela Leszczak - bardzo pewna siebie, chuda, profesjonalna - to fakt. Ale czy tylko mi się wydaje, czy jest niska? Poza tym na modelkę jakoś ona mi nie wygląda. Za to na pewno dobrze się z nią pracuje fotografom i nie użala sie nad sobą. Marta Zimlińska - okropny typ urody moim zdaniem. Renata Kurczab - moim zdaniem powinna wygrać. Radzi sobie i na sesjach i na wybiegu, jest emocjonalnie opanowana, moim zdaniem najbardziej dojrzała ze wszystkich dziewczyn. Bardzo ładna ciekawa twarz. Tamara Subbotko - taka słodka blondyneczka. Za słodka moim zdaniem i za kryształowa. Zuzanna Kołodziejczyk - bardzo ładna twarz ale czy na taką klasyczną modelkę...?

Gość hahaha leze i wyje hihihi
ŻE TEŻ CHCIAŁO CI SIE ROBIĆ CHARAKTERYSTYKI! KRYTYKANTKA SIĘ ZNALAZŁA I ZAZDROŚNICA.

Gość ij aa
wcale nie wszystkie nicki są zajęte fajnie poopisywała, brawo nie znam każdej dziewczyny, ale 2 obejrzałam szczegółowo i to co napisała się zgadza

Gość ona224242424
moje faworytki to : Ania Koryto , Renata Kurczab , Marcela Leszczak i Marta Zimlińska ,a kto wygra to ciezko powiedziec ;)

Gość xadadagsuido
Marcela ma dużo pewności siebie, jak myślicie skąd ona to bierze? Też bym tak chciała wierzyć w siebie.

Gość bambarryla147
dobrze, ze ta blondi wczoraj odpadla - histeryka!!!! Ble...

Gość niebieskakarolcia
No, dobrze, ze Piechowiak odpadla. Mam nadzieje, ze zaraz za nia poleci Anna Cybulska, potem Marta Zimlinska i zaraz za nimi Kurczab. No , nie trawie tych bab.

Gość somertajm sraknes
co do tej blondi co odpadła to miała sesję w ckm

Gość ona224242424
A Ania Piechowiak nawet ładna byla ,ale na modelke sie nie nadawała... była za gruba, do ckm może i tak ,ale nie na wybieg

wszystkie nicki zajete ----- to nie byl opis tylko twoja wlasna opinia. bo wszystkie sa zle tylko ta Kurczab piekna i najlepsza. jesli opisujesz to powinnas obiektywnie. ja nie mam pojecia ktora wygra. w tamtej edycji OLGA Kwasniewska nie umiala pozowac, byla za gruba a wygrala. a nikt nie sadzil ze wygra. to samo moze byc teraz. wszyscy mysla ze wygra Marcela, a wedlug mnie nie wygra. zreszta na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie powiedziec ktora wygra. ja lubie najbardziej Tamare.

Gość iiNNa
Ja myślę, że Marcela wygra, jest ładna, fajna, i ta pewna siebie i profesjonalna jak Olga z poprzedneij edycji