Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Fanka Tap Madel

Kto Waszym zdaniem wygra Tap Madel?

Polecane posty

Go艣膰 Fanka Tap Madel

Stawiam na Marcel臋 [cze艣膰] wzgl臋dnie Klaudia lub Zuza i Jej wielkie nozdrza :D

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 daj spok贸j .
one s膮 wszystkie takie przeci臋tne 偶e nie chce si臋 tego czlowiekowi ogl膮da膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wygra Marcela
Oczywiscie ze Marcela :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Fanka Tap Madel
Marcela jest profesjonalna, nie dorabia ideologiii do wszystkiego jak reszta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zanokcica
nuuudaa nie chce si臋 ogl膮da膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie t臋dy droooga
powinna ta Klaudia ale ona odpadnie. ma dobre wymiary i tak膮 twarz teraz na topie, do艣c ascetyczn膮. Og贸lnie najbardziej si臋 nadaje. zuza jest obrzydliwa, marcenla ma twarz jak patelnia albo jak ufo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tap tap madl
Marcela wygra. Ona w ogole jest w 100% profesjonalna, wie czego chce i konsekwentnie robi swoje nie wdajac sie przy tym w zadne intrygi. Takich ludzi ogolnie podziwiam. Najgorsza jest moim zdaniem ta cala Aska Zaremska. Nie dosc ze za piekna nie jest, to do tego glupia, falszywa i wyniosla. Mam nadzieje, ze w nastepnym odcinku odpadnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ij aa
uwa偶am 偶e RENATA KURCZAB ma du偶e szanse

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ij aa
chocia偶 Renata mo偶e nie wygra膰 bo ma podobn膮 twarz do Angeliny Jolie mimo 偶e Angelina jest piekna to jury mo偶e si臋 ba膰 tego aby wygra艂a dziewczyna kt贸ra jest jakby "kopi膮" kogo艣 znanego dajcie wi臋cej 艂adnych zdj臋膰 tej MARCELINY, bo na tym pierwszym foto na trawie nie podoba mi si臋

Udost臋pnij ten post

To mo偶e po kolei: Aleksandra Krysiak - wcale nie 艂adna za to bardzo pewna siebie ale w taki dra偶ni膮cy spos贸b. Jeszcze jak powiedzia艂a, 偶e swoim u艣miechem zjednuje sobie ludzi... no chyba nie. Anna Cybulska - kolejna Ania Ba艂on. "Bo my艣lalam, 偶e my si臋 przyja藕nimy" i w p艂acz. Infantylna, nie doros艂a do modelingu na pewno. Mo偶e i po wybiegu potrafi chodzi膰 ale ma tak wkurzaj膮cy wyraz twarzy, jakby zaraz mia艂a si臋 rozp艂aka膰. Anna Koryto - prze偶y艂a dziewczyna tragedie, jest jej ci臋偶ko ale to pow贸d, by o tym wspomina膰 na ka偶dym kroku? Nikt o tej bli藕nie nie m贸wi tylko ona ci膮gle. Anna Piechowiak - dobrze, 偶e w ko艅cu odpad艂a. Przyszla do programu dla modelek, wiedzia艂a przecie偶 jak to wygl膮da, jakie s膮 kanony wygl膮du, ale tego nie zrobi, tamtego te偶 nie, nie b臋dzie 膰wiczy膰, nie schudnie. To po co chce by膰 modelk膮? Joanna Zaremska - strasznie fa艂szywa mi si臋 wydaje. Ma egzotyczn膮 urod臋 i w Polsce mo偶e wydawa膰 si臋 ciekawa, ale za granic膮 ju偶 nie koniecznie. Justyna Pawlicka - jedna z niewielu kt贸re nic nie wspominaj膮 o tym jak im w 偶yciu ci臋偶ko i nie staraj膮 si臋 wzbudzi膰 lito艣ci, nigdy nie ma miny do p艂aczu itp bardzo pewna siebie, mo偶e na wyrost. Ale na wybiegu jej nie widz臋, za to do fotomodelingu jak najbardziej, mog艂a by by膰 modelk膮 bikini. Klaudia Strzy偶ewska - 艂adna ale taka nijaka dla mnie. Marcela Leszczak - bardzo pewna siebie, chuda, profesjonalna - to fakt. Ale czy tylko mi si臋 wydaje, czy jest niska? Poza tym na modelk臋 jako艣 ona mi nie wygl膮da. Za to na pewno dobrze si臋 z ni膮 pracuje fotografom i nie u偶ala sie nad sob膮. Marta Zimli艅ska - okropny typ urody moim zdaniem. Renata Kurczab - moim zdaniem powinna wygra膰. Radzi sobie i na sesjach i na wybiegu, jest emocjonalnie opanowana, moim zdaniem najbardziej dojrza艂a ze wszystkich dziewczyn. Bardzo 艂adna ciekawa twarz. Tamara Subbotko - taka s艂odka blondyneczka. Za s艂odka moim zdaniem i za kryszta艂owa. Zuzanna Ko艂odziejczyk - bardzo 艂adna twarz ale czy na tak膮 klasyczn膮 modelk臋...?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hahaha leze i wyje hihihi
呕E TE呕 CHCIA艁O CI SIE ROBI膯 CHARAKTERYSTYKI! KRYTYKANTKA SI臉 ZNALAZ艁A I ZAZDRO艢NICA.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ij aa
wcale nie wszystkie nicki s膮 zaj臋te fajnie poopisywa艂a, brawo nie znam ka偶dej dziewczyny, ale 2 obejrza艂am szczeg贸艂owo i to co napisa艂a si臋 zgadza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona224242424
moje faworytki to : Ania Koryto , Renata Kurczab , Marcela Leszczak i Marta Zimli艅ska ,a kto wygra to ciezko powiedziec ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xadadagsuido
Marcela ma du偶o pewno艣ci siebie, jak my艣licie sk膮d ona to bierze? Te偶 bym tak chcia艂a wierzy膰 w siebie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 bambarryla147
dobrze, ze ta blondi wczoraj odpadla - histeryka!!!! Ble...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niebieskakarolcia
No, dobrze, ze Piechowiak odpadla. Mam nadzieje, ze zaraz za nia poleci Anna Cybulska, potem Marta Zimlinska i zaraz za nimi Kurczab. No , nie trawie tych bab.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 somertajm sraknes
co do tej blondi co odpad艂a to mia艂a sesj臋 w ckm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ona224242424
A Ania Piechowiak nawet 艂adna byla ,ale na modelke sie nie nadawa艂a... by艂a za gruba, do ckm mo偶e i tak ,ale nie na wybieg

Udost臋pnij ten post

wszystkie nicki zajete ----- to nie byl opis tylko twoja wlasna opinia. bo wszystkie sa zle tylko ta Kurczab piekna i najlepsza. jesli opisujesz to powinnas obiektywnie. ja nie mam pojecia ktora wygra. w tamtej edycji OLGA Kwasniewska nie umiala pozowac, byla za gruba a wygrala. a nikt nie sadzil ze wygra. to samo moze byc teraz. wszyscy mysla ze wygra Marcela, a wedlug mnie nie wygra. zreszta na dzien dzisiejszy nie jestem w stanie powiedziec ktora wygra. ja lubie najbardziej Tamare.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iiNNa
Ja my艣l臋, 偶e Marcela wygra, jest 艂adna, fajna, i ta pewna siebie i profesjonalna jak Olga z poprzedneij edycji

Udost臋pnij ten post