Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie chce się nakręcać

Czy test ciążowy będzie już wiarygodnie w 29 dc zrobiony o każdej porze?

Polecane posty

Przy cyklach 27/31 dni? Nie chcę się nakręcać że się udało bo potem rozczarowanie bywa bardzo bolesne. Nie wiem czy zrobić dziś w 29 dc czy poczekać jeszcze jak nie przyjdzie okres?

Jeśli cykle masz nawet i 31dniowe to niekoniecznie wyjdzie. A jak już to najlepiej zrobić z porannego moczu i dobrze by było gdyby ten test nie był taki zwykły płytkowy z apteki- bo one są mniej czułe (czułość 25) tylko taki z czułością 10 (możesz kupić taki w tesco za 4,99zł ;P ). No i... życze pieknych dwóch kreseczek ;)

dzięki od początku tego roku miałam cykl 27, 28 i 29 dni. Dziwnie mnie boli tak okresowo ale jeszcze tak jakbym brzuszki robiła i miała zakwasy w dole brzucha, mam uczucie że już okres mi leci a tam biały śluz, i na piersiach delikatnie widać żyłki ( ale te dwa ostatnie objawy śluz i żyłki miałam przed okresem często bo mi się tak po poronieniu poprzestawiało). I sama nie wiem co myśleć. A jak ten test się nazywa? bo jak byłam w pierwszej ciąży to robiłam acon ale teraz nigdzie w aptece go dostać nie mogę.

Gość tasia216
Ja zawsze dowiadywalam sie przed spodziewana ,tak gdzies 4,5 dni przed.I robilam test bo mialam objawy.Ostatni raz bylam w sklepie i tak zle sie poczulam, zle i dziwnie krecilo mi sie w glowie i mialam wrazenie ,ze zemdleje.Zdazylam chwycic test w slkepie i do domu.I w domku mialam 2 kreseczki takie az bordowe.Wiec mysle ze test z 29 dc jest wiarygodny

Gość chyba ty
a nie możesz zrobić teraz i jak wyjdzie negatywny to powtórzyć?

zrobiłam przed chwilą test pepino o czułości 10 i wyszła jedna kreska, więc znów się nie udało :(

Gość Marcysia682
Hej. Tak czytam tu różne fora od kilku dni... Bo w swoim życiu już wiele razy robiłam testy i zawsze negatywne nawet małego prześwitu drugiej kreseczki... Otóż cykle mam 30 31 dniowe. Ostatnią @ miałam 10.05.2013 :) i 31.05 zrobiłam test. Wyszła kreska testowa ok, a druga bardzo blado różowa. 02.06. zrobiłam kolejny i wyszły dwie widoczne kreski, z tym że ta druga jaśniejsza od testowej.. ale widoczna :D nie mogłam wytrzymać i zrobiłam dziś 04.06.. i wyszły znowu dwie wyraźne kreski.. w piątek będę w Polsce, od razu zrobię betę, bo chyba to jest ciąża? co dziewczyny?

Gość Marcysia682
chyba nikogo tu nie ma :( Beta 232 :)))