Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ProszęWasOpomocPsychologiczną

Mam ogromne problemy finansowe i nabawiłem się przez to socjofobii.

Polecane posty

Gość ProszęWasOpomocPsychologiczną

W sobotę idę do szkoły a ja nie mam w co się ubrać. Mój schorowany tato dziś poszedł kupić mi buty bo mialem tylko zimowe i teraz pewne nie bedziemy mieli co jeść. Tylko nie wiem kiedy to nastanie. Nie wychodzę z domu już rok. Żyję wirtualnie. Przez moje problemy opuszczam się z nauką. Ojceic zaczął pić , ale co zrobić skoro mam 30 lat i nie pracuję. Rozumiem go.Do pracy nie pójdę bo mne nigdzie nie chcą. Obym załatwił jakąś kase z pomocy społecznej bo nie ma nawet w co się ubrać. Mieszkanie jest zadłużane bo ojciec nie pracuje i ma tylko rente. Tak to on musi wszytko oplacac. Ale to dobry człowiek i placi nawet za internet dla mne. Ciągniemy od sąsiada. Dostałem teraz dwie oferty pracy na budowie ale boję się tego podjąć. Tam często mnie wykorzystywali lub ludzie byli bardzo nie mili. Zdarzalo mi się nie odzyskać pieniędzy lub zwolnić bo nie wytrzymywałem w ich towarzystwie.Wiem że muszę się pzrełamać ale pzrez te siedzinie w domu boję się ludzi. Ich reakcji i spojrzeń.Bo kedy ktoś biedny ludzie się z niego śmieja. Wegetujemy z ojcem. W biurach pracy nie chcą mnie. Znaczy w " pośredniakach ". Mam podstawowe i nigdzie mnie nie chcą. Urząd też nic nie oferuje. Załamałem się. Będę dalej z tym walczył. W poniedzialek idę do urzędu pracy z zapyatnie o pracę. Później społeczniaka. Zadzwonię też w te numery an budowę i pójdę jak będzie mozlwiosc pomimo traumatycznych wspomnień. Muszę pomóć ojcui wiem o tym. Chciałem tylko komuś napisać jak mi jest ciężko. Może ktoś mial podobnie ? Wiem że to cahmstwo pocieszać się czyjąś przykrością , ale ja chcę tylko pzoanć kogoś kto ma lub mial podobnie i wyszedl z tego żeby nie czuc sie sam. Lepiej rozaczać w grupie niż płakać samemu. :C

Gość Goździk
Masz jaja?

Gość miczka2445
Nie masz wykształcenia podstawowego na pewno i nie ściemniaj (widać to po słownictwie i sposobie pisania). Jakaś marna prowo.

Gość popychadło
miczka zdziwiłabyś się ;) ja mam podstawowe ( tryb 8 klasowy) a błędów nie czynię