Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tralalalaka

pytanie do matek dwudziestoletnich córek

Polecane posty

Gość tralalalaka

Czy zgodziłybyście się, żeby wasza 20 letnia córka pojechała w podróż autostopem po Europie? Oczywiście nie sama, ale z kimś. Zgodziłybyście się, czy uważacie to za głupotę i nieodpowiedzialność?

Gość liamisou
never

Gość kikeeeel3
Pozwól córce, jest dorosła, a podróż stopem przez Europę to piękna przygoda życia. Niech tylko melduje się często telefonicznie lub mailowo, że zyje i wszystko z nią ok.

Gość nom nom nom
chciałabym tylko przypomnieć, że nie masz już nic do gadania, bo od 2 lat Twoja córka jest dorosła :D także możesz sobie zgodzić się lub nie, gdybym była na miejscu Twojej córki i chciałbym jechać to by mi zwisała Twoja zgoda :D

Raczej nie masz juz nic do gadania, pozwalac lub nie to mozna dziecku, a nie doroslej kobiecie. Swoja droga to mam kolezanke, ktora SAMA podrozowala pociagiem po Europie przez 2 miesiace i jakos przeżyła :P Wyluzuj:)

Gość zalezy z kim jedzie, na ile
jest odpowiedzialna i samodzielna. Przygody moga spotkac kazdego, czy ma lat 20 czy 40. Trzeba miec rozsadny plan itd - po prostu dobrze to wszystko zyczliwie omowic, poradzic.

Gość jjjjjnjhhhhhhhhhhhhh
ja mam 27 lat, nie podróżowałam bo moja mama była takim oplatającym bluszczem, wogóle krótko mnie trzymała, nie puszczała za rączkę dopóki za mąż nie wyszłam, teraz nie podróżuje bo mam niemowlaka w domu. Pozwól jej, ja mam żal do matki, że byłz nadopiekuńcza.................

zaraz zaraz, jak to pozwolic? twoja corka od 2 lat jest odpowiedzialna sama za siebie i jak bedzie chciala to moze sobie jechac, juz za nia nie odpowiadasz, przetnij pepowine:)

Gość bababababababaadada
niby jest dorosła, ale ja swojej pociechy bym nie pusciła, dopoki mieszka pod moim dachem nie miałaby prawa. nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby cos sie stało.