Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miska93a

co o tym sadzicie?:)

Polecane posty

Gość miska93a

witam, mam pewien problem... ostatnia misiaczke mialam 27 marca i trwala 5 dni ostatnie dwa to byly juz plamienia, 29 kochalam sie z narzeczonym bez zabezpieczenia i do konca. dwa dni po zakończeniu miesiaczki zaczelo pobolewac mnie podbrzusze... i leciutko boli do dzisiaj i czasem daje znac o sobie prawy jajnik, 7 kwietnia kochalismy sie takze bez zabezpieczenia jednak by l to stosunek przerwany, cykle mam 30 dniowe. podczas owulacji czulam dosc mocny bol jajnika(zawsze tak mam), a od tamtej pory zaczela bolec mnie glowa, czesciej chodze siku, wczoraj zauwazylam bialy wodnisty bez zapachu sluz i ten leciutki bol podbrzusza... okres mam miec za dziewiec dni:) co o tym sadzicie? miala ktoras z was juz takie cos? pozdrawiam:)

Gość kafe agresorka
dzień bez tematu o ciąży dniem straconym 😴

Gość miska93a
oj... po to jest forum:)

Gość miska93a
co o tym myslicie?:) kobitki jestescie tam?:)

Gość fraaaaaaaaa
Moim zdaniem mozesz byc w ciazy przez ten drugi raz. Stosunek przerywany nie jest metoda antykoncepcji. Poczekaj do dnia spodziewanej miesiaczki i jesli nie nadejdzie zrob test. Chociaz ja mysle, ze juz pozamiatane, narzeczony niech zacznie odkladac na wyprawke dla dziecka.