Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abc abcde

Jak ubrać pół roczne niemowlę na spacer przy katarze?

Polecane posty

Gość Abc abcde

Jak ubrać na spacer pół roczne niemowlę, które ma katar, w taką pogodę jak dziś (czyli ok 20 stopni ale dość silny wiatr)? Pomóżcie drogie mamy.

Gość napewno
nie przesadzaj;) jest ciepło ja bym założyła body i dresik jakiś nie za gruby no i czapka cienka;) w razie czego radze wziąć kocyk ;)

Gość coraz więcej tutaj takich
tematów i szczerze powiem, że zaczynaja mnie one drażnić. Jak radziły sobie matki w czasach gdy nie było internetu?

Gość napewno
hmmm myślały???:>

Gość Abc abcde
Ogólnie to wiem jak mam ubrać swoje dziecko na spacer, tylko teraz chodziło mi o to jak to jest, gdy dziecko ma katar. Czy trzeba jakoś cieplej ubrać, czy normalnie. Dawniej jak dziecko miało katar to wogóle się z nim nie wychodziło z domu.

Gość pomidorki na krzaczku
normalnie ubrac! a normalnie to mniej wiecej tak jak siebie, biorac pod uwage ze dziecko siedzi a nie chodzi/biega A kiedys to sie z dzieckiem nie wychodzilo jak bylo mrozno, zimno, jak padalo, jak mialo katar, a jesli juz to sie ubieralo 12 warstw :o i koniecznie czapke caly rok (widac to do dzis)

Gość pomidorki na krzaczku
a jak nie bylo internetu to matki ubieraly dzieci tak jak im kazaly ich wlasne matki nie wiem jaka wy macie pogode, ja mieszkam na poludniu i pogoda jest nie wiosenna, ale letnia, grubo ponad 20 stopni, juz rano mozna bylo krotki rekaw ubrac, ja bylam w leginsach i mokasynach, wieje wiatr ale cieply a dzieci nadal w kurtach i czapach, czesto wiazanych ciasno pod szyja :( apaszki, szaliczki, najgorsze ze nawet w sklepie kochane babcie im tych czapek nie sciagna

Gość apropoooo
dziś u nas też wietrznie ale gorąco i co pani w letniej spódnicy, gołe nogi, klapeczki - ok a dziecko opatulone w wózku w WEŁNIANEJ czapie - paranoja. Mój właśnie poszedł z tatą na spacer w bodziaku na kr. rękaw bluza i spodenki, skarpetki i czapeczka cienka a i tak wydaje mi się że będzie mu za gorąco - ma dokł. 5 miesięcy.