Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NISSIA16 ^^

COŚ STRASZNEGO!!!!

Polecane posty

Gość NISSIA16 ^^
Raz- nie jestem naiwna, dwa-może ty, skoro masz parę związków za sobą ? I dajesz dupy każdemu, o kurwa ale ty jesteś lepsza, 18 lat, czekałaś na tą 'dorosłość' ? Choć w twoim przypadku to nie wiem :) o 2 lata więcej, w sumie rok haha

NISSIA16 ^^ Kas - bo ona przecież zazdrości A CZEGO ONA MA CI ZAZDROŚCIĆ?

Gość khgsetyuilo;
oczywiscie ze jestes naiwna i jestes mloda kurwa. Gratuluje pewnosci siebie, bo mozgu pogratulowac ci nie mozna :/

Gość NISSIA16 ^^
A co Ci się konkretnie nie podoba ? :) to, że się kocham w tym wieku tak ?

Gość NISSIA16 ^^
Może tego, że mam kogoś kogo bardzo kocham ?

Gość kas1234
Nie rozumiem skąd w was tyle złośliwości ;/ jak można komuś napisać że jest młodą kur*ą tylko dlatego że ma chłopaka w wieku 16 jak już zaznaczyla Nissia prawie 17 lat i przeżyla z nim swój pierwszy raz. Nie można napisać że żłe robisz albo coś w tym stylu tylko odrazu kurwować to ma świadczyć o waszej dorosłości ? wątpie. To świadczy tylko o braku argumentów i nieumiejętności komunikowania się.

Gość cool story, bro
oesuuuu, ja tez mam kogos kogo bardzo kocham, w dodatku nie jedną osobę w moim życiu bardzo kocham ;) tak, dałam dupy w klasie maturalnej w wieku 18 lat :D porównaj to sobie do dania dupy w gimnazjum, dziecinko :D ja po prostu nie moge się nadziwic, co się dzieje z dziećmi teraz. niedługo anal będzie moja trzynastoletnia kuzynka uprawiała chyba :O jak ja chodziłam do gimnazjum, to chyba żadna z nas nie rozpoczęła zycia seksualnego jeszcze :O jedynie takie laski z patologii może, a teraz? masakra, bez kitu.

Gość NISSIA16 ^^
Dzięki Ci kaś. :) Wiesz na początku, Obiecałam sobie, że nie chce jeszcze tego z nim robić, ale to wszystko samo się stało, tak nagle. A 1raz to z nim, i nie wyobrażam sobie mieć innego i dać innemu. A tak właśnie robią kurwy,a nie ja, więc też nie rozumiem, czemu tak na mnie mówicie.

Gość NISSIA16 ^^
Ale słuchaj, to że jestem w tym gimnazjum, którego tak nie cierpisz, bo myślisz, że tam są same 'pustaki' to nie oznacza, że ja tez taka jestem

Gość Wtjgjmdgpoutt
Jesli nie zalujesz ze zrobilas to z nim i nie wpadlas z ciaza to dobrze o wieku sie nie dyskutuje jeśli to jest powyzej 15 lat wiadomo dojrzewanie i zauroczenia ale to jest normalne i nie robmy z tego czegos zakazanego

Gość NISSIA16 ^^
:) no raczej. No nie, nie wpadałam, nie jestem taka głupia -.-

Gość ziuta oj
Strasznie jesteś niedojrzała. Już sam fakt, że zamiast napisać normalnie, to kropkujesz słowa, które jak widać nawet przez palce na klawiaturze Ci nie przechodzą. Normalna sprawa, nie byłaś wypróżniona do końca, więc Twoje gów.no, kupa czy stolec zostały na penisie Twojego faceta. Ja nie wiem, skoro Wy w tak młodym wieku robicie już takie rzeczy, to będąc w wieku 20 lat będziesz doświadczona jak prostytutka z 40 letnim stażem. W każdym razie, następnym razem jak będziesz brała się za anala, kup sobie specjalną pompkę do odbytu, ewentualnie lewatywę w aptece i obejdzie się bez śmierdzących niespodzianek. No i zapomnij o tym, nie Tobie pierwszej i nie ostatniej przytrafił się coś takiego. Bywają gorsze rzeczy.

Gość zezulina
hahha