Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NISSIA16 ^^

COŚ STRASZNEGO!!!!

Polecane posty

Gość NISSIA16 ^^

Witam wszystkich, proszę o pomoc, niech mi ktoś powie, co by zrobił na moim miejscu. I nie piszcie głupich komentarzy...bo to mnie tylko dobije. A więc tak, mam 16 lat i mój chłopak chciał wypróbować w dupe, no okej, z tego powodu, iż go baaardzo kocham ! Naprawdę nikogo nigdy w życiu tak nie kochałam, się zgodziłam (tak szczerze 'mówiąc' zgadzam się na wszystko, co chce:)) Okej, więc nie wiem jak to się stało, ale gdy mi go wkładał, to było mi niby trochę przyjemnie, ale to nie to samo co w nią, i ja nie wiem jak to się stało, kiedy to się stało i dlaczego :( Gdy go wyciągną to zgadnijcie, co na nim było :( I co ja mam mu powiedzieć ? Poszedł i nie odzywam się do niego :( Co prawda mówił, że spoko, nic się nie stało, że to nic takiego, ale widziałam jego mine :( Po prostu głupio mi i tyle..wstydzę się teraz, nigdy nie bd chciała już analu :(

Gość NISSIA16 ^^
Ps. Biorę z duupy do ust :O

Gość NISSIA16 ^^
PS. TAAAK ! -.- nie podszywaj się idioto -.-

Gość huaatiaa
a twoj facet ile ma lat? w sumie tez bym sie spaliła... nie wiem co ci doradzic ... koszmarnie sie pewnie czujesz.. a ze tak zapytam skoro on ci z tyłka wyciagnął i ty to wzielas do buzi jak napisalas?

Gość huaatiaa
aha ok to nie ty tak myslalam. kurde nie wiem wiem ze ci glupio ale porozmawiaj z nim i powiedz jemu ze to dla ciebie tez bylo upokarzajace..

Gość TAK SIĘ UMALOWAŁAM ANKA JESTEM
JAK WKŁADAŁ TO MA GÓWNO - MÓGŁ SIĘ SPODZIEWAĆ, WIDAĆ NIEDOŚWIADCZONY JEST, A PRZED ANALEM ROBI SIĘ LEWATYWE, A NIE LICZYSZ NA TO, ŻE BEDZIE CZYSTO, W DUPIE ?

Gość NISSIA16 ^^
No tak, liczyłam na to -,- ale czemu ja tego nie czułam !!

Gość dhbjsd
ale czym byl zaskoczony? tym ze masz w kichach to co kazdy czlowiek? szok

Gość NISSIA16 ^^
Zaskoczony ? No nie..mi jest po prostu z tego powodu głupio :( NO TO JEST WSTYDLIWE -.-

Gość dessya
dhbjsd a Tobie nie byłoby głupio?? NISSIA16^^ kompletnie nie wiem co ci doradzić sama nie wiedziałabym co zrobić w takiej sytuacji

Gość NISSIA16 ^^
Trzeba chyba zapomnieć, a czy któraś z was miała coś podobnego..?

Gość cool story, bro
Boże, gimnazjum bierze się za seks :O do nauki dziecko, a nie za anale się bierzesz :O matka wie, co robisz? :O "kocham go jak nikogo" "robie wszystko,l co on chce" "mam 16 lat" hahahhahah, za długo tego związku dzieciaku nie pociągniesz :D ty w ogole wiesz cokolwiek o relacjach damsko-meskich?

Gość NISSIA16 ^^
Może nawet więcej niż ty ? ;> na pewno. Myślisz, że on jest głupi ? :) Uczę się dobrze. Ale masz z tym problem ? :) Przeczytaj wyżej. I tyle. Jestem z nim od 2lat, a tb brakuje czegoś ? Bo chyba tak.

Gość asyyyh
Nikogo tak mocno nie kochałaś bo masz tylko 16 lat i jeszcze nie przyszło ci kochać wcześniej pewnie tylko zauroczyć. Miłość w wieku 16 lat się różni od miłości w dojrzalszym wieku. Każdy przecież "kochał" na zabój i po grób jak mia;l tyle lat :D

Gość cool story, bro
łykam gówno w locie :D

Gość kujpomtorun
hmm kurde, jeżeli ten chłopak Ci tam wkladal to mogl sie przeciez tego spodziewac... ile ma lat?

Gość NISSIA16 ^^
Ale to nie jest tylko zauroczenie.

Gość kas1234
Ja ze swoim obecnym już narzeczonym jestem od 13 roku życia więc już 10 dobrych lat i powiem ci z doświadczenia że teraz mogę to nazwać miłością jak mieliśmy naście lat to jeszcze to nie było TO zobaczysz za parę lat jak już zaczniesz myśleć o rodzinie dziedciach wtedy pomyślisz że to było zakochanie :) Ale cóż życzę ci żeby wam się udało

ale czego wy sie spodziewaliscie? przeczes to oczywiste ze tam jest to co jest.... i to nie twoja wina ze masz taki system trawienny jak kazdy inny czlowiek. twoj chlopak tez powiniem to wiedziec i nie miec do ciebie o to pretensji bo sam cie do tego namawial nie zastanawiajac sie nad innymi dosc brudnym szczegolem....

Gość NISSIA16 ^^
Ale on nie jest o to zły, czy coś w ten deseń..to o mnie chodzi -.-

Gość cool story, bro
taaa 16nastolatka ma więcej doświadczenia niz ja, na pewno :D:D:D dziewczynko, naprawdę niewiele sie wie zyciu w tym wieku i życze ci, żebys zmądrzała troche, bo na razie hormony związane z dojrzewanie rzuciły ci się na móżdżek :D gimnazjum i anal, no nie :D I don't want to live on this planet anymore :D:D

Gość NISSIA16 ^^
Dzięki Kas :)

Gość NISSIA16 ^^
cool story, bro - na pewno, idź, bo mi humorek psujesz :) Więcej niż ty na 100% :) i nie kłóć się, tylko spadaj, jak coś Ci się tutaj nie podoba.

Gość kas1234
cool story, bro a Ty ile mialeś lat jak spróbowałeś tego pierwszy raz powątpiewam że dużo więcej :D to indywidualna sprawa każdego

Gość cool story, bro
jak mnie rozbawiaja gówniary z gimbusa, które myśla, ze wiedza o zyciu więcej niż ich babcie :D "mam 16 lat i jestĘ taka doświadczona" haha... Boże kolejny przykład na to, ze chyba nie warto płodzić dzieci w dzisiejszych czasach, bo wyrastają z nich gówniary, które w gimnazjum uprawiają anal... masakra, co się porobiło.

Gość NISSIA16 ^^
Kas - bo ona przecież zazdrości i żyje tym jakie 'gimbusy' są puste, szczególnie dziewczyny, no tak, bo przecież każda jest taka sama, fajeczka, ćpanie, imprezy i seks, pewnie zaraz ciąża. Ja myślę, że ona to tak odbiera. I po prostu jest na tyle głupia, że ani trochę nie zrozumiała, tego o co prosiłam wyżej i jaki był temat, no ale choy tam. Btw, serio weź idź :)

Gość NISSIA16 ^^
Hahaha, zdążyłam napisać :) no jebne :D

Gość cool story, bro
18 lat, jak miałam swój pierwszy raz, a więc dobrych kilka lat temu, mam dużo związków na koncie i wiem troche o relacjach damsko-meskich i po prostu smieszy mnie naiwny pnkt widzenia autreczki :D no naiwna gimnazjalistka, nic więcej, troche mi jej żal

Gość Wtjgjmdgpoutt
Cool story bro to juz jej sprawa co robi a co ci do tego?kazdy ma swoje zycie i odpowiada za swoje decyzje nie zyje sie za kogos tylko dla siebie.

Gość kas1234
stary bro czy jakoś tak. Nie mówię że wiedzą więcej i że są bardziej doświadczone bo to nie prawda ale daj spokój nie musisz krytykować tak jak NISSIA16^^ słusznie zauważyła nie każda jest taka sama niektóre te dziewczyny mają trochę oleju w głowie a widżę że autorka głupia nie jest. Widzisz ja też gówniarą nie jestem a dużo rzeczy robilam mając te naście lat ale zawsze z głową i z myślą o konsekwencjach.