Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aaaaaaaaaagrrrrrhhh!!!

Jeszcze jeden temat o ubieraniu i in vitro i chyba was uduszę!

Polecane posty

:o Nie mata dość?!!! Niedobrze się robi od tych tematów. Tak jakby nie można było kontynuować jednego tego samego, tylko kurva każdy musi mieć osobny i koniecznie codziennie świeży. :o

zgadzam się:), ale chodzi oto,ze niektóre tematy maja po nascie stron i ludziom pewnie nie chce się tego czytać i zakładają swoje:)

Gość dessya
a mnie denerwują znowu te wszystkie tematy straramy się o dziecko, czekam na dwie kreseczki, mamusie 2013 itd

Sorry, ale większość tematów ma 1-2 str. i dupa, następnego dnia to samo pytanie. :o Kurna mać, to już nie można przeczytać głupich 2 str.?!! Nawet jakby było ich kilkanaście, to przecież w kółko ludzie piszą o tym samym i można przeczytać dowolną wybraną losowo stronę. Na str. 4 będzie to samo co na 9 i 14!!!! :o

Gość tez mnie to wkurza, gdzie jest
MODERACJA??????????/ powinni usuwac te same tematy

Gość a dlaczego niby?
jakis czas temu babka załozyła temat "czy ząłożyc dziecku rekawiczki" bo na dworze jest 10 st i ona nie wie. A jak zrobic dziecko wiedziala? dla mnie to jakis obłęd. Zeby zakłądac ciągle tematy jak ubrac dziecko. To samo z "czy jestem w ciąży" a co my wrozki jestesmy? ale idiotk testu sobie nie zrobi bo po co? jest przeciez kafe

Gość dessya
Dokładnie ! :/

Gość to nie wchodz w nowe
same padna. Co za problem?

Gość a ja mam w nosie
Istnieje tu rowniez cos takiego jak wyszukiwarka i latwo mozna upragniony temat znalezc.To ,ze paniom nie chce sie szukac i czytac swiadczy tylko o nich samych.Tak samo jak te durne tematy zakladane po raz 200 .