Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anielitkaaaa

Tradzik Rozowaty - ROZEX

Polecane posty

Gość anielitkaaaa

Jakie macie doswiadczenia z tym kremem? Czy rzeczywiscie wam pomogl? I czy wysusza bardzo skore? Ja sie mecze z tradzikiem od 2 lat i inic nie pomaga, a ostatnio zaczęło mi jeszcze przybywac coraz wiecej grudek i krostek. Mysle nad zakupem, tylko nie wiem czy warto, zeby mi jeszcze bardziej nie zaszkodzil!

Gość anielitkaaaa
ludzie, nikt z was tego nie uzywa ? :/

Gość hesti00
Ja używała jakieś pół roku temu skończyłam leczenie, napisze tak - to dobry i skuteczny lek tylko leczenie trochę trwało (okolo3 miesiące) myślałam, że to wina tego leku, że sobie nie może poradzić z moją chorobą okazało się, że to i tak szybko wyleczyłam bo ten trądzik może być leczony o wiele dłużej.

Gość hesionarna
Ooo to mnie pocieszyło bo ja też używam od niedawna i bałam się, że nie ma efektów więc trzeba trochę jeszcze poczekać?

Gość gość
ja to swinstwo mam od stycznia i nie mam pojecia skad sie to bierze, wieczorami czesto pije drinka i wtedy i wtedy cala twarz robi sie czerwona a na niej pojawiaja sie sa biale grudki zakonczone bialym czubkiem ktory jak nacisne paznokciem to wyleje sie bialawa zawartosc az do krwi - ta masc co masz mi nie pomogla przez kilka miesiecy wiec w niemczech kupilam - Decoderm tri creme- mam przeczytalam na nim ze srednio mocny wiec chyba jest tez silniejszy - ale ten juz naprawde wysusza skore bo jak nasmarowalam sie rano to wieczorem mam juz same strupki i moge je pozrywac palcami - to jest okropne naprawde !

Gość gość
ja wiem dlaczego dermatolog to daje - a dostalas do tego taka reklame ze ten krem leczy tradzik rozowaty itd.? - poprostu na sile to wpierniczaja bo z tego maja z tej firmy dodatkowa kase - ja tez to przemysliwalam trzymajac ta reklame i meczylam sie tak dlugo !

Gość gość
lekarze lecza za pieniadze nasze a dotego jeszcze sobie na nas dorabiaja - a czy pomaga w doopie maja ! - jaki cyrk takie malpy ...

Gość mikrel8
Rozexu używałam przez jakiś czas rok temu i mogę trochę o nim powiedzieć ale muszę dostać konkretne pytanie:) Pozdrawiam wszystkich ciepło!

Gość lukrecja777
Mam dobrą wiadomość odnośnie leczenia zaczerwienienia przy trądziku różówatym. Pojawił lek, który w około pół godziny przywraca skórze jej normalny kolor bez wielomiesięcznego leczenia. Piszę o tym bo totalnie w tonie wierzyłam a od wczoraj moja skóra przestała wyglądać jak burak. Żyłki i czerwone policzki zniknęły w kilka minut. Lek nazywa się Mirvaso. Jestem kompletnie zaskoczona ale bardzo się ciesze bo takiego czegoś nie było do tej pory w aptekach wiem bo bardzo długo borykam się z rożnymi problemami na mojej buzi:( i w końcu coś się zmieniło.

Gość gość
Mikrel8 ile trwało u ciebie leczenie?

Gość gość
oo słyszałam o tym mirvaso, że niby to w końcu coś konkretnego?!

Gość jaskink92
Kupiłam i smaruję sobie buzię co jakiś czas bardzo mi się przydało kilka razy jak musiałam mieć normalną skórę w kilka minut, polecam bo można szybko i na długo zlikwidować tego "buraka".

Gość ularka22
Znam ten lek i polecam niesamowita sprawa w kilka minut jest po sprawie!!!

Gość gość
Bardzo dobry lek na trądzik różowaty to Rozex polecam, warto porozmawiać na ten temat z lekarzem.

Gość gabriii2
Poczytajcie też na temat mirvaso bo elegancko radzi sobie z zaczerwienieniem na twarzy, które powstaje przy trądziku różowatym. Można normalnie wyglądać i leczyć się czymś innym:D

Gość gość
Zgadzam się Mirvaso bardzo dobrze sprawdza się przy leczeniu trądziku, polecam!

Gość klaudytta24
Rozex + Mirvaso najlepsze połączenie. Leczenie + zachowana estetyka:)

Gość klaura02
Lekarz właśnie przepisał mi mirvaso i coś czuje że to rozwiąże moje problemy ze skórą twarzy.

Gość texasgirrli
Zgadzam się Mirvaso bardzo dobra opcja na rumień przy trądziku. Mirvaso działa bardzo szybko no i jego efekty długo się utrzymują.

Gość Lalamido 15001900
Mirwaso to kicz działa mac 8 godz potem ponownie Indianin więc porażka,ja używam rozex plus olej z czarnuszki i tetralysal 300 i efekt jest i to bardzo duzy

Gość czerwoneroze
Zabieg laserowy Ellipse może znacznie pomóc w walce z trądzikiem czy też bliznami potrądzikowymi. Takie zabiegi wykonuje w Vici Clinic w Krakowie przemiła Pani Kasia. O efektach poczytaj sobie koniecznie na stronie kliniki ale myślę, że będziesz z nich bardzo zadowolona.

Gość pechowa_ola88
zdiagnozowano u mnie trądzik różowaty 3 miesiące temu...chcialabym sie tylko dowiedziec skad sie wzielo u mnie to cholerstwo. cala rodzina, ma idelanie gladnie i jasne cere a ja musialam sie oczywiscie nabawic tego paskudztwa :/// w zime chodzilam czesto na saune, bo nie lubie zimy, moze to od tego? teraz szukam jakichś dobrych kosmetykow do pielegnacji tej nieszczesnej cery.. cetaphil odpada, bo juz uzywalam i nic...najlepiej cos naturalnego, bo mam juz dosyc chemii w zywnosci.

Gość gość
u mnie przy trądziku to tetralysal 300mg+acneroze . buraka ciezko usunac, ale krostek i ziarniakow mniej

Gość gość
acneroze to chodzi ci o krem czy maść?