Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już nie mam sił do syna

Letni niejadek :\

Polecane posty

Gość ffffffffffffffsssss
jeżeli je owoce i warzywa, a od czasu do czasu cos innego, to się bardzo dobrze odżywia jedno jabłko jest wiecej warte niż kotlet albo talerz zupy dziecko ma naturalny instynkt jeśli chodzi o odżywianie mój 8 latek żywi się głównie owocami, warzywami, od czasu do czasu mięso, ale bez dodatków nie tyka właściwie ziemniaków ani chleba mleka nie pije wcale, za jogurtami też nie przepada - nie zmuszam, bo surowe owoce dostarczają więcej pełnowartościowego wapnia niż mleko jest szczuplutki, ruchliwy i zdrowy, nie pamietam kiedy chorował - nawet kataru nie miewa mądry hipokrates powiedzial - najzdrowsze jest pożywienie, którego nie zdjedliśmy :D powiedz synowi, żeby zrobił z dłoni łódeczki i złączył je ze sobą - i spójrz - taka jest objętość jego żołądka i tyle może zjeść na jeden posiłek bez rozciagania go...

Gość ffffffffffffffsssss
a że w lecie się jeść mniej chce - to normalne ja dzisiaj zjadłam banana, bułke, 2 jajka, 2 pomidory i pół papryki i wcale sie nie czuje głodna, bo za ciepło na jedzenie było, to czego wymagac od małego dziecka...