Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieznajomy124135

STRASZNIE SIE POCE :((((((

Polecane posty

Gość Nieznajomy124135

Witam wszystkich Jak wyzej w temacie...strasznie sie poce,to moze powiem cos o sobie. Jestem mezczyzna i mam 18 lat, chodze do szkoly sredniej do ktorej dojezdzam 12-15km autobusem. Moj problem polega na tym ze zrobi sie troche cieplej tak jak dzisiaj np. bo w mojej okolicy 25 stopni bylo,wychodze ze szkoly przejde sie ze 100m w sloncu i juz caly mokry jestem doslownie,najbardziej wkurza mnie glowa ktora poci mi sie chyba najbardziej,po tym mam strasznie tluste wlosy chociaz dlonie i stopy w cale nie mniej. Przeczytalem gdzies ze jak sie je duzo ostrego to sie tak dzieje,ale od wielu wielu miesiecy nie tyknalem ketchupu czy pieprzu i nic nie pomoglo,probowalem tez jakies diety i herbatki ale tez nic. Ostatnio tak z ciekawosci sobie tetno zmierzylem i mialem kolo 100 wogole nie zmeczony w pozycji siedzacej a norm. powinno byc chyba kolo 50 ??? Ale sam nie wiem,probuje znalezc tyle wytlumaczen dlaczego sie tak poce ze wymyslam jakies glupoty, a moze rzeczywiscie mam jakies problemy z sercem ??? Nie lubie tez autobusami jezdzic,25 stopni na zewnatrz a w autobusie z milion :((( PROSZE POMOZCIE ??? :((( DO JAKIEGO LEKARZA MAM SIE UDAC ??? CO MI MORZE BYC ??? Jeszcze jak by bylo malo to poznalem kobiete w ktorej sie zakochalem ,przeciez jak bede z nia siedzial gdzies na sloncu lub bedzie sie chciala przejsc to juz po mnie ;(((( ja pier...... :(

Gość Pasza-Zade
Nieznajomy124135 ...hodze do szkoly sredniej do ktorej dojezdzam 12-15km autobusem. masz ruchomom szkołe ??

Gość Nieznajomy124135
ktory wyraz mojego zdania ktory zacytowales to sugeruje ? Jak wracasz pozno do domu i mama Ci sie pyta gdzie jestes a ty mowisz ze juz dochodzisz to tez sugerujesz ze masz ruchomy dom -_- O ortografii wspominal nie bede choc sam tez masterem w tej dziedzinie nie jestem.

Gość być może problem jest TARCZYCĄ
udaj się do lekarza ogólnego by dał skierowanie do endokrynologa poczytaj w necie o objawach niedoczynności i nadczynności tarczycy mnie to wygląda na niedoczynność