Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagagagagagagbiiiiiiiiiii

po apirynie mija bol serce

Polecane posty

Kilka lat temu leczyłam się długo na nerwicę. Ostatnio miałam dużo stresowych sytuacji, odczuwałam bóle w klatce piersiowej. Wzięłam aspirynę i ból w klatce minął - dlaczego? Myślałam, że to znowu objawy somatyczne nerwicy - ale po tej aspirynie jest ok. Co to oznacza?

nikt nie wie? :(

Gość adlaczgodlaczeeego
dlaczego tak jest???

Gość lekarze przyjmują w gabinetach
a nie na kafeterii puknij się idiotko w ten głupi łeb

Gość ponawiam pytani
bol mija bo jest to srodek przeciwbolowy :O

Gość pharmaceutical
To normalne, aspiryna dziala wspomagajaco na serce. zaleca sie ja brac codziennie (jednak nie w takiej gramaturze jak to pewnie zrobilas, tylko 80 mg na dzien, a nie np. 200) jest miedzy innymi przeciwzawalowa, rozrzedza krew. na twoim miejscu bym poszla zrobic badania krwi(zwlaszcza fibrynogen) i echo serca, ewentualnie inne specjalistyczne badania w tym kierunku..

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
to nie jest środek przeciwbólowy tylko kwas acetylosalicylowy i rozrzedza krew. może miałaś jakiś zator a może to zbieg okoliczności a może placebo a może milioin innych rzeczy na pewno zaraz zjawi się tu dr house i za pomca netu zbada cie i postawi diagnozę zanim będzie rpzerwa na reklamę.

Gość gość
lepiej samemu nie kombinować, trzeba po prostu wybrać się do lekarza, kardiolog sprawdzi czy wszystko ok, ja na konsultacje chodziłam do http://kardiologszczecin.com.pl/

Gość gość
To prawda, ze najlepiej isc do kardiologa ale jesli chcecie domowymi sposobami wzmocnic serce to się teraz zastanawiam czy artykuly w stylu http://zdroweserce.expert/kakao-zapobiega-chorobom-serca/ mowia nam prawde jak sadzicie? Do tej pory nie slyszalem jakos zeby kakao poprawialo kondycje serca a tu prosze :D