Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jolantaaaaaa34

jestem w 5 tygodniu ciazy pomozcie..

Polecane posty

Gość Jolantaaaaaa34

jestem gdzies w 5 tygodniu ciazy. moje objawy to bule sutkow, wydety brzuch, zaparcia lub biegunka ( na zmiane), zgaga, nadmierny apetyt, placzliwosc. Mimo 3 pozytywnych testow braku miesiaczki I objawow ja dalej nie wierze, ze jestem w ciazy. mieszkam w uk I tutaj lekarze nic nie robia przez 10 tygodniem nawet nie sprawdza czy jestem w ciazy czy udaje ... wiec niby mam dowody ze jestem w ciazy ale sama nie wiem ? :( boje sie ze pojde w 10 tygodniu do lekarza a tam nic nie bedzie

Gość Jolantaaaaaa34
bole oczywiscie - przepraszam za blad

Gość martucha1212121
nie ma tam żadnego lekarza prywatnego ?

Gość Jolantaaaaaa34
niestety nie

Gość Jolantaaaaaa34
no ale chyba jestem w ciazy skoro nie mam miesiaczki I testy wychodza pozytywne?

Gość Ty masz 34 Lata??!
O co ci chodzi? Pójdziesz w 10 tyg to sie dowiesz... Co za debilka... Ja te mieszkam za granica i przyjmują od 10 tyg

Gość tasia216
a ty do lekarza nie pojdziesz kochana.Lekarza to ty zobaczysz jak bedziesz miala dopiero skurcze parte,przyjdzie porod przyjac.Oczywiscie jak ciaza sie rozwija prawidlowo.Bedziesz miala spotkanie z polozdna -midwive gdzies tak w 8 tc,zwazy cie ,pobierze krew,zada ci duzo pytan na temat chorob gen w rodz .Wizyta bedzie trwac okolo 1.5 godz.Pierwsze usg okolo 12-13tg

Gość tasia216
Nawet Ci testu nie beda kazali zrobic :)

Gość Niebieskakarolcia
Przewanie za granica pierwsza wizyta kolo 8 tyg. To tylko w pl takie debilstwa i lekarze ciezarna faszeruja lekami. Zwlaszcza no-spa, a potem co drugie dziecko wzmozone napiecie, nie dziwne jak dzieciak cala ciaze przyjmuje przez matka leki zwiotczjace. Takze sie ciesz, ze nue jestes w pl.

Gość tasia216
Jagoda tutaj aborcja jest legalna ,tyle ze w Uk matki bardzo chetnie rodza. Pierwsze usg 12-13tc. drugie usg 18-22tc.Wiecej Usg nie robia jak nie ma takiej potrzeby tzn jak ciaza przebiega prawidlowo.Jak jest cos niepokojacego,np krwawienie.Dzwonisz na NHS 24 h i w tym samym dniu masz wizyte u ginekologa w szpitalu.Wiec nie ma co sie martwic.Midwive prowadzi twoja ciaze ,masz wizyte raz w miesiacu,ona mierzy brzuszek w pozniejszym czasie sluchasz serduszka dziecka.W ostatnim miesiacu wizyty masz co tydzien.