Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wakaskaa

za 5 miesiecy nasz slub dzis przecztałam jego rozmowe

Polecane posty

Gość wakaskaa

na komunikatorze z koleżanka z pracy z innego oddziału mieszka od nas 300km nigdy się nie widzieli-ona wysłala mu sowje fotki on jej nie powiedział o mnie ani o slubie pisał mnóstwo komplementów jaka ładna jaka zgrabna ze ma takie nogi ze teraz nie moze się skupić na pracy ze mu sie jej biust podoba ze jest najfajniejsza najlepsza ze bardzo ją lubi ze ma piękne oczy ona mu tez tak pisze jaki jest super itp piszą za sobą juz ponad 4 iesiące on jej pisze ze nie moze się doczekac kiedy wypiją razem kawę żeby ona przyjechała do ich oddziału itp teraz czytak ze on się do mnie nie przyznał a ona sie dowiedziała nie hciała juz z nim pisac ani rozmawiac a on ją przepraszał 2 tygodnie !!! pisał ze tak lubi pisac z nią ze on nie chciał jej skrzywdzić ze bierze slub a ją traktuje jak najcudowniejszą kolezanke ze go tak urzekła ze nie potrafi sobie odmówić przyjemości kontaktu z nią ona mu uległa :( piszą dalej taeraz czytam ze znowu z nią flirtuje ona mu pisze co robi gdzie bywa on jej pisze ze chciałby ja zobaczyć w samych szpilkach jakie sobie kupiła ....jeju....nie moge tego czytać cały czas flirt ...... ona tak na niego czasem opieprza w tych wiadomościach a on dalej z nią pisze i nonstop przeprasza, nie poznaje mojego faceta:(((( co ja mam robić

Gość wakaskaa
napisał jej ze on bierz slub ale chce sie z niż kolegować ze to nie jest wiezienie ze sie do niej przywiązał ze sobie nie wyobraża z nią nie pisac nie rozmawiać ze jest taka fajnusia ze on wie ze ona go juz nie lubi i nie chce znać i go to boli ale on dalej bardzo ją lubi i nie przestanie wypisuje jej różności interesuje sie nią jej problemami :( pisz do siebie przez 8 godzin w pracy co chwile

Niedawno byl tutaj podobny temat, tyle,ze chyba pisala ta koleżanka twojego faceta

Gość valentineeee
Bylo sto razy, nawet nie dam 1/10 na zachete, bo juz mi sie znudzilo.

Gość errrtttrt
nie bierz z nim slubu... ale pewnie i tak weźmiesz, bo szkoda ci zmarnowanego czasu, no i nie cchesz byc panną, wszystkie kolezanki sie zenią więc ty tez musisz... ale to juz widac niestety, ze malzenstwo skonczy sie... sama wiesz czym