Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos sie ze mna stalo. nie wiem

Cos we mnie umarlo.

Polecane posty

Gość cos sie ze mna stalo. nie wiem

Mimo, ze jestem mloda czuje pustke.. Malo czuje.. Tak jakby nic mnie nie obchodzilo. Na wszystko jestem w stanie odpowiadac: no i co z tego.. Czuje sie pusta w srodku. Jedyne uczucia o ile w ogole to smutek, żal i strach.. Pustka. Nie tyle nie widzę sensu w życiu, ale juz mnie to nie obchodzi, nie czuje motywacji do niczego. Mogę tak siedzieć i siedzieć i własciwie nie myslec o niczym.. Mało co jest w stanie obudzić we mnie uczucia, czuje ze w takim sytuacjach jeszcze bardziej ich nie mam..

Gość jenifer trapez
mam to samo :) forever alone!

Gość sam wiesz kto
idx do najblizszego hospicjum jako wolontariusz to rewelacyjna metoda na to aby docenic to co sie ma

Gość to jest straszne to uczucie
zabija uczucia, niszczy siebie, też to mam :(

Gość jenifer trapez
ja mam tak od kiedy chlopak na studiach mnei zdradzil, po drodze roznych ludzi spotykalam i zylam jakby obok, jakby nie w tym swiecie, wycofana, taki bol nosze w sobie i mam juz 27 lat nie wiem jak ja sie w kims zakocham, zaufam, spotykam dziwnych ludzi, a ten ktory mnie zdradzil zyje pelnia szczescia, niesprawiedliwy jest swiat

Gość nasrane
Macie we łbach!! Wezta się za robotę to wam smutki miną!!!ciężką robotę!! Zróbcie coś dla innych a nie myślcie o własnych smetnych dupach!!

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwaawfg
jestem w identycznym stanie. wlasnie probuje wyjsc z uzaleznienia od narkotykow i pewnie jest to spowodowane ta cala chemia w mozgu. szczerze ci wspolczuje,bo wiem jak sie czujesz