Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PO CO NAM FACEBOOK do czego?

Tak naprawde do czego sluzy facebook?? w jakim celu? po co on nam?

Polecane posty

Gość PO CO NAM FACEBOOK do czego?

?

Gość aerhgfrhtsnntgf
Niedługo ludzie zaczną nosic google glass, wtedy to dopiero zacznie sie inwigilacja... :/

Gość dobra gospodyni .....
aby pokazać innym jaki mam dom,świetne dzieci i męża .oraz zobaczyć co osiągnęły moje znajome .

Gość erwrwerew
co to google glass??

Gość ponawiam pytani
grono upadło bo widać nie umiało się wypromować, zresztą sam fakt że zrobili rejestrację bez zaproszeń świadczył o tym, że walczyli o klienta jak mogli

Gość AwdotjaRomanowa.,
a na facebooku nie ma zaproszeń ale sie wypromowal...pamietam poczatki, jak zalozylam konto na fejsie w 2008 to mialam moze 2 znajomych, wszyscy inni siedzieli na nk i gronie... potem stopniowo przybywalo ludzi... potem boom na gierki typu Farmville (sama gralam w to i7 innych gier - fashion cos tam, mafia wars :P) pozniej nastapila wielka eksplozja a teraz z tego co widze juz fejs sie przejadl wiekszosci. A jednak dobrze organizuje - np. wydarzenia - to fajna sprawa. grupy - tez fajna sprawa, mozna zgormadzic wiele osob, wiadomosci - wysylam do znajomych zamiast smsow albo gg/skype zamiast skype mozna uzywac kamerki na fejsie w zasadzie fb ma wiele zalet. Wady tez ma.

Dla mnie jak chodzi o studia wystarczyłoby wrzucanie materiałów na mail, jak ktoś coś ma. Jak ktoś ma jakies ogłoszenie, to też napisać mail, i tyle. Przecież nie ma aż znowu tyle rzeczy, ze trzeba o nich ciagle pisać na fejsiku 24h na dobe spam robić... Poza tym na fejsie robi sie w koncu pierdolnik, a na mailu jest ładnie uporzadkowane wszystko i wiadomo gdzie co jest, bo mozna sobie pogrupować na kategorie maile i okej, materialy sa w kupie i posegregowane. a facebook jest zaspamowany reklamami i syfem wszelakim, patrzeć sie na to nie da. :p

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
aby pokazać innym jaki mam dom,świetne dzieci i męża .oraz zobaczyć co osiągnęły moje znajome>>zapomnialas o zdjeciu pod palma w egipcie ew. na rondzie w warszawie.

Gość propaganda facebook..
facebook to propaganda tak naprawde kto lepszy..

Gość ktos pryknal ludzie nabraliSie
kots pryknal z tym facebookiem a marionetki nabraly sie na niego..i chodza jak on chce..