Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniquees

Ludzie Tuska wycofują układankę dla dzieci 'Mapa Europy'!!! Prawda w oczy kole!!

Polecane posty

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
cieszę się niezmiernie że sobie przypomniałaś a jeszcze bardziej niezmiernie że przyznałaś :P że jednak nic nie pomyliłem. chyba musiałaś mieć dobry dzień że po raz pierwszy przyznałaś do czegoś a nie wmaiwasz że ja cos pomieszalem albo cie myle z kims :D uff a już ubierałem kask i brałem kilof przekonany że czeka mnie cięzka górnicza praca :P ta zmiana to wiosną spowodowana ? czy już może zawsze tak będzie :D

i to nie było obrażanie to był WIELKI foch :P no ale to było dawno i nieprawda tak tylko napomknąłem :P

Gość w kazdym smartfonie
trzeba bylo napisac,ze zupa byla za slona to od razu bym zajarzyla:P O zadnych zupach nie pisalam zartem ,wiec nie wiedzialam o czym opiszesz.

Gość w kazdym smartfonie
zadnego focha nie mogo byc, bo nie wiedzialam w czym rzecz.

trzeba bylo napisac,ze zupa byla za slona to od razu bym zajarzyla>>nie chciałem tak dosadnie bo uważałem że zaraz będzie foch że cię demaskuję :D no i wierzyłem w twoje nienaganne kojarzenie faktów jak widać późna pora i zadziałało z opóxnieniem :D może za chwile przypomnisz sobie ze to z agentkami z ajfonami to jednak był twój wpis :P

Gość w kazdym smartfonie
nie pamietam,zebym pisala jako jakas agentka.Moze cos pomyliles.

Gość w kazdym smartfonie
zapamietaj wiec raz na zawsze,ze rozni ludzie roznych wyrazen uzywaja.:P Tak samo kedys bylo z tym 'ni....." w temacie tej co miala intuicje:D

no sądziłem że ten gamon i zdbulowany post należy do ciebie masz tendencję do wyzywania mnie od gamoni i dublowania wypowiedzi :D w tamtym nie pisalas jako agentka temat byl aby uwazac na ajfony bo agenci cia podsluchuja czy cos w ten desen a jedna osoba napisala ze "dobrze wiedziec że jestem agentką cia" i o popełnienie tego wpisu cię posądziłem. proszę o łagodny wymiar kary jeśli się pomyliłem :P na ew. biczowanie czy inne kary cielesne się zgadzam ale wyrywanie paznokci czy tortury pscyhiczne to wolałbym nie :P

nie pamiętam kogo to był temat pamiętam że wtedy też był WIELKI foch tylko dlatego że osmieliłem się posądzić cię o to że napisałaś z błedem :D a trzeba zacząc od tego że ja nawet tego błedu nie zauwazyłem :D gdybym widział błedy u kogoś to sam bym ich nie robił nagminnie :D

Gość w kazdym smartfonie
gamoniem to cie nazywalam zartobliwie tylko na jednym temacie, bardzo dawno temu i nigdy wiecej bym tego nie napisala. Nie jestem toba by cos wywlekac.

Gość w kazdym smartfonie
"znowu 10 osób pisze..,,,. nie pamiętam kogo to był temat pamiętam że wtedy też był WIELKI foch tylko dlatego że osmieliłem się posądzić cię o to że napisałaś z błedem a trzeba zacząc od tego że ja nawet tego błedu nie zauwazyłem gdybym widział błedy u kogoś to sam bym ich nie robił nagminnie" ­ wymyslasz jakies bzdury,bo tam nie bylo mowy o zadnym bledzie. ot, kobieta zalozyla temat (intuicyjny),a ty byles przekonany,ze to ja tylko dlatego,ze uzyla pewnego zwrotu. ja tam dodalam tylko,ze pewne osoby tez tego zwotu uzywaly z bledem.

ale możesz pisac ja sie nie obrazam o takei rzeczy. fochy sa mi obce :D poza tym nie ma o co. no wiem że raz była afera że było napisane z błędem sądziłem że to to o co cię posądziłem - miejsza o to ja do takich rzeczy nie przywiązuje wagi i nie zapamiętuje.

Gość w kazdym smartfonie
na koniec napisze tylko,ze nigdy ci nie dowlalam,nie karadlam ci nicka jak segurowales.Nigdy niczego nie wywlekalam, a ty tak. I to mnie najbardziej wkurzalo.A najbardziej jak wkleiles "moj" utwor.

i nic nie wywlekam :O jakiekolwiek 10 zdań napiszę to zawsze o coś się musisz obrazić :O albo dopatrywać wywlekania, zniewagi, zlych intencji jeszcze tylko brakuje abyś trotyl widziała :P

Gość w kazdym smartfonie
"no wiem że raz była afera że było napisane z błędem sądziłem że to to o co cię posądziłem - miejsza o to ja do takich rzeczy nie przywiązuje wagi i nie zapamiętuje." ­ no to pokaz mi to, bo widze,ze znowu mnie z kim mylisz.

dowalanie to pojęcie czysto subiektywne i mimo iż ja teog nie robiłem to wszędzie się tego doatrywałas bo jestes na tym punkcie przeczulona, a z utworem kompletnie nie wiem o co chodzi. sama przeciez proponowałaś aby do jeden "listy" się logować wspólnie a póxniej ją wywaliłaś czy tam ukrylas nie wiem nie znam sie na tym portalu -dobrze ze skopiowalem wczesniej wszystko :D . zreszta bez sensu to roztrzasac w takim miejscu jak to. poza tym bylo minelo

no to pokaz mi to, bo widze,ze znowu mnie z kim mylisz.>>przestan dobra bo znowu zaczynasz :O

Gość w kazdym smartfonie
na forum wkleiles,wiec porzestan wymyslac.

Gość w kazdym smartfonie
" znowu 10 osób pisze..,,,. no to pokaz mi to, bo widze,ze znowu mnie z kim mylisz.>>przestan dobra bo znowu zaczynasz " ­ niczego nie zaczynam.To ty wymyslasz bzdury.

Ten znowu 10 to k**wa ruska czy "nasza" resortowa? Nie wierzę że ktoś może być aż takim tumanem, prędzej sprzedajna k**wa etatowa Ciągnięcie pał ruskich wyssał chyba ze spermą taty, mongoł j**any!>>zaprezentowałeś się nam jako prawdziwy polak-patriota wzór polskich cnót,szacunku do innych i iście katolickiej miłości do bliźniego. z mlekiem matki wyssałeś dobre maniery i nienaganne wysławaianie jak i twoi polityczni poplecznicy z pisu i torunia.jesteś moim autorytetem :D to tyle ode mnie w tym temacie wszystko inne to będą podszywy :D

Gość to jeszcze nic ale 2 geje adop
GEORGE HARASZMałżeństwo gejów, które adoptowało dziewiątkę dzieci, zgwałciło dwójkę z nich. Chłopcy w wieku 15 lat i 5 lat złożyli śledczym wstrząsające zeznania o tym, jak byli maltretowani przez swoich opiekunów. Dzieci były gwałcone, straszone bronią i bite. Prokuratorzy postawili mężczyznom zarzuty molestowania nieletnich. Niebawem zacznie się proces.

Gość wtjgpaj
Wciąż gościu z 10 w nicku, nie odpowiedział merytorycznie i rzetelnie na pytanie o filmik 1:24! tylko albo wyzywa prezydenta od kartofli, albo gania w około tematu i jak Lasek zwykłą czystą propagandą chce przekonywać społeczeństwo do swoich niepoważnych tez, ruscy i NPW ewidentie coś ukrywają, a nowe fakty wychodzą jak się przyciśnie NPW do ściany, tak jak to było z trotylem, wysokością brzozy i podmianą ciał ofiar (dlaczego nie dopuścili Bidena? Bali się że kłamstwa wyjdą na sfere publiczną, tak jak ta akcja z niebieskim zabarwiem kości jednej z ofiar, o czym żaden z głównych opinii publicznej nie raczył poinformować, tak dziura po kuli w głowie oficera BOR, o czym poinformowała przebywająca na sekcji zwłok partnerka oficera!)

Gość t+mtjg
34/: nie uwierzy już temu propagandźiście Laskowi i jego nielogicznym tezom, a ta liczba będzię się zwiększać z każdym nowym jego wystąpieniem w których powtarza te same wierszyk hasełka! Dostał sarę na krucjatę i gościo tylko kabaret robi:D Największe jaja że on się boi przy kamerach rozmawiać o Smoleńsku, poza wyuczonymi formułkami propagandy nic nowego ne powie:D

Gość Ciesz się że nie Łosroł
Dzisiaj na obiad kaczka pieczona, pieczone kartofelki, surówka z czerwonych buraczków. Zastanawiam jaką zupę wybrać, może pomidorową z ryżem?