Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moniquees

Ludzie Tuska wycofują układankę dla dzieci 'Mapa Europy'!!! Prawda w oczy kole!!

Polecane posty

Gość moniquees

MEN ma wycofać układankę 'mapa Europy' , tymczasem wciąż można nabyć kontrowersyjne Rozmówki polsko-angielskie w których 'Tom gwałci Lindę'. To czego przestrasźyli się urzędnicy Tuska to zaznaczenie oprócz stolic Europy także najważniejszych miejsc w Europie zwiąźanych z historią Polski, razem z datą i opisem. Szumilas i spółka przestraszyli się szczególnie (pewnie reakcji Rosji) na dwa opisy miejsc: Katyń-1940-'Mord na 30tys. Polskich oficerów dokonany przez Rosjan. Oraz jeszcze większy strach ich obleciał gdy zobaczyli opis Smoleńsk-2010-'Śmierć Prezydenta i ważnych przedstawicieli RP w katastrofie lotniczej prawdopobnie na skutek zamachu'. Układankę kupiłam mojemu dziecku i jako prezent na chrzciny, dla dziecka brata, i będzie sobie leżeć te 15 lat aż zamieszani w to ludzie dzisiejszej władzy odejdą, a potwierdzą się słowa które można z tych puzlli ułożyć!!!

hahah Tom gwałci Lindę albo Tom nie chce zgwałcić Lindy, bo jest brzydka (biedulka)! pamiętam to! :D :D to jest super :classic_cool: z takiego podręcznika nauczyłabym się w mig :classic_cool:

Gość dddas
żadnego zamachu nie było oszołomie.

Gość wnerwiony.
no fakt oszołom jest jak cholera:D kolego nie dlatego to ma zostać wycofane o ile ma zostać tylko dlatego,że ma to "tytuł"gra edukacyjna ale przedstawia tylko opinię jednej ze stron i to nie mającą odzwierciedlenia w dowodach. Po drugie na mapce tej znajdują się elementy nie mające związku z tragedią a daty z przeszłości są nałożone na mapę dzisiejszego świata.Co wydaje się nielogiczne gdyż mapa świata wygladała inaczej niż dziś,dziekuje pozdrawiam poczytaj:)

Gość magdalenskijaa
Myślę te puzle osiągną nie długo super wartość na alegro też kupłam mojej córci:D , sprzedam za 5 lat zarabiając na nich 10x tyle:D!

Gość KasiaEww
Tusk to tchórz!

Tusk nie pownien być Premierem. Jedyna wolność jaka nam pozostała leży w rękach Pana Jarosłwa Kaczyńskiego.

Gość wnerwiony.
aaa

Gość magdalenskijaa
Zamachu nie było tylko wg. specjalistów 'od trytolu w kiełbasie i paście do butów':D , to wyjdzie jak Katyń za 15-20 lat!

Gość wnerwiony.
był zamach czy nie był tego nie wiemy my zwyklaki i na razie się nie dowiemy mozemy domniemywac ale uważam,ze to malo prawdopodobne

Gość tjgadgpa
Wyobraźacie sobie Donka i Bronka za 30 lat?... ' Czarny chleb i czarny kawa, opętani samotnością, myślą swą szukają szczęścia, które zwie się wolnością'

Gość erwrwerew
wycofani to my jestesmy juz od dawna... :p zwłaszcza przez oszołomów

Gość Agnessszka
Zaiste, sporo kaski za kilka lat można wyrwać! Wszystko co jest zakazane osiąga niebotxczną cenę!!!

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
kiedy wychodzicie na ulice protestowac przeciwko wycofywaniu puzzli :D ? mzoze w jednej rece krzyz a w drugiej transparent "rece przecz od puzzli " :D

Gość Prezes Jarosław
Jak prezes mówi że był zamach, to macie podążać za tą wielką ideą i nawracać ludzi jak Jezus, bo tak jest. Dowodów nie przedstawię, bo moja rodzina i znajomi będą musiały oddać odszkodowania, gdy zamach okaże się faktem, no ale to i tak zamach. Mam nadzieję że wzbudzę litość u mocherów i oszołomskich katoli, odniesiemy sukcezz

Gość Agnessszka
Smoleńsk był jak Lockerbie nawet ilość i wielkość rozpadniętych części jest podobna! TYLKO ŚLEPI IDIOCI, I CI KTÓRZY NIENAWIDZĄ KOSCIOŁA KATOLICKGIEGO ZA 6 PRZYKAZANIE NIE TEGO POJĄĆ!

Gość Loss Carloss Santos
Żeby porównywać smoleńsk i lockerbie trzeba być totalnym imbecylem. Kompletnie różny typ zniszczeń, ślepy to zauważy.

Gość tramal___
ale katole mają problem z widzeniem dalej niż czubek własnego nosa :)

Gość t+mjtd
W obu przypadkach samoloty roz...ły się na setki tysięcy kawałków, w obu przypadkach ciała ofiar są rozerwane na strzępy! Zakładając że to był wypadek to kilkanaście osób mogło go przeżyć ja obstawiam od 3'-23 nawet przypomne że ostatnie ciała odanno dopiero po 2,5 tyg. Tak długo trwa dokładne oczyszczanie miejsc po kulach z pistoletów FSB!

Gość sefer
Lockerbie - samolot rozbił się praktycznie na pustym polu, parę domków obok. Smoleńsk - LAS. Bomba w lockerbie rozpieprzyła samolot w powietrzu, nawet kadłub rozwalony na części. W smoleńsku prawie cały. Polecam spaść sobie samolotem z takiej wysokości, z tak dużą prędkością i sprawdzić czy ciało będzie "całe".

Gość t+mjtd
Wyjaśnijcie rzetlnie filmik tylko wtedy wam przyznam rację!!! Słowa po Polsku słychać bardzo dobrze bez słuchawek: O Jezu! O Boże! Uspokój się! Nie zabijacie nas! to każdy słyszał 2-3 zwroty po Polsku! przyznał na mojej uczelni jak słuchali indywidualnie! Po rusku jest davaj gnata! wsjo nazad kuźva! ni ch.ja sjebia! Są 3 strzały a po między nimi śmiech oprawców. Jest też dowód że karetka przyjeżdza po akcji FSB, to oni okradli Przewoźnika! dzwięk karetek słychać na 2 ostatnich sekundach filmu (1:23-24)!

rannych dobijało dwóch zbiegów z tworek a nie fsb :classic_cool: antek to ustalił w tym tygodniu.

Gość sefer
"O Jezu! O Boże! Uspokój się! Nie zabijacie nas! " Daj mi link do tego filmu to się odniosę. Strzały nie padły z broni palnej, a z płonących części wraku/otoczenia.

Gość myśleć jak chomik_
katole sobie coś ubzdurały, a co to jest w porównaniu do dziesiątek milionów ludzi wymordowanych przez katoli w całej historii.

Gość t+mjtd
I to jest rozmowa z upartym jełopem, nie wypowie się merytorycznie o filmiku bo nie argumentów to będzie próbował to do czego odnieść się nie potrafi!

Gość t+mjtd
Filmik wpisz w youtube smoleńsk to ci wskoczy

wierze we wszystko co powiedza w tvn :classic_cool: