Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jk uil;lio

Dziwna sytuacja

Polecane posty

Gość jk uil;lio

Ostatnio między mną a chłopakiem było źle. Po jednej z kłótni przestał się odzywać. Udało mi się złapać z nim jakiś kontakt i powiedział, że się chce pogodzić. Przyszedł do mnie przed ważnym egzaminem, bo stwierdził, że sobie nigdy nie wybaczy, jeśli nie zdam ze stresu. Po egzaminie jakby nigdy nic 0 kontaktu przez parę dni. Teraz sam się odezwał i sam szuka kontaktu. Gdy z nim rozmawiam przez telefon, to mówi, że mu ciężko, martwi się o mnie itp. Tłumaczę mu, żeby zachowywał się jak dorosły i powiedział czy chce się pogodzić czy się rozstajemy. Stwierdza, że to nie rozmowa na telefon, a gdy pytam o spotkanie, to nie chce się widzieć. Strasznie zaczyna mnie to martwić, bo nigdy nie zachował się w ten sposób. Nie wiem czy to spowodowane jest tym, że on sam nie wie czego chce czy po prostu boi się powiedzieć mi, że to koniec.

Gość jk uil;lio
Zgodził się spotkać. Powiedział, że i tak nie wierzy, że przyjdę. Jak już zadzwoniłam, że będę do godziny, to spanikował i wyłączył telefon. Już mam naprawdę dość. Szkoda tylko, że nie mam w sobie tyle siły żeby zacząć myśleć o sobie i po prostu to olać

Gość jejku jej
poznał kogoś ;)

Gość jk uil;lio
Naprawdę chciałabym żeby kogoś poznał. Miałabym wtedy czyste sumienie i mogła sobie ułożyć życie na nowo. Jednak wiem, że to niemożliwe żeby kogoś miał:) Dziękuję za radę.

Gość jk uil;lio
Spotkałam się z nim i zachował się jak zwykły dupek. Przyszedł z jakimś kolegą i oznajmił mi, że to koniec, ale chce mieć ze mną dobry kontakt, bo może mu się odmieni. Nie szło z nim w ogóle porozmawiać. Za to w sobotę zaczął wypisywać, że on żałuje i dopiero teraz wszystko dotarło. Zaczął dzwonić nad ranem, musiałam wyłączyć telefon. Później dzwonił z pretensjami, a i tak przyjechał i mnie prosił o wybaczenie. Ja nie wiem czy on nie jest po prostu chory psychicznie. Wczoraj chciał przyjść pogadać, to nagle mu się odmieniło i w ogóle się nie odzywa.

Gość jk uil;lio
No właśnie, gdy przyjechał prosić mnie o wybaczenie, to siedziałam ze znajomymi i wyglądało jakby naprawdę był pod wpływem czegoś. Starał się, a nagle znowu coś nie tak. Nie wiem skąd by wziął na to środki, ale zaczynam to brać coraz bardziej pod uwagę albo chorobę psychiczną.

Gość jk uil;lio
Dla mnie to jest całkowicie dziwne i przerażające, że ktoś tak skrajnie zmienia zdanie...:(

Gość Lucjanda
Masz na myśli ten egzamin, co dzisiaj pisały 3 klasy? :P

Gość jk uil;lio
Taaak, jasne.