Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto wynajmuje?

Ile płacicie za wynajem?

Polecane posty

Gość kto wynajmuje?

Tak pytam, bo szukam teraz mieszkania do wynajecia. Ceny są różne,sama nie wiem, czy to dużo czy mało - 1200 plus opłaty za 2-pokojowe mieszkanie? A Wy ile płacicie?

To dużo, ale zależy w jakim mieście... Ja płaciłam 400zł, później 700, ale większe i ładniejsze -> to za samo wynajęcie, do tego opłaty za media i ewentualnie czynsz. Za następne 800, ale jeszcze większe, w domu prywatnym plus media.

Gość xyz?
Opłaty są różne, w zależności od wielkości miasta. Ja płacę 750 zł za mały domek jednorodzinny, 85m2. Jednak to wyjątkowa okazja, wcześniej płaciłam 700zł za mieszkanie dwupokojowe. Miasto 60 000 mieszkańców.

Gość Ja mieszkam w kielcach
i tu takie ceny sa za kawalerki. Max 30mk. My płacimy właśnie 1100+280 czynsz+woda/prąd/gaz według zużycia. Mamy 28mk. Można znaleźć taniej ale albo nie za ciekawa okolica albo mieszkanie w fatalnym stanie

Gość kto wynajmuje?
Hm....ja nie widziałam niczego tańszego niż 1000 zl, ale warunki były podłe. Też myślę, że to trochę sporo.

Gość kto wynajmuje?
700 zł za dwa pokoje to mega tanio. Przynajmniej w Szczecinie :)

W Kielcach takie ceny?? szok, ja wynajmuję identyczną kawalerkę w Poznaniu i za wynajem 800 zł plus 280 do spółdzielni i rachunki

Gość Wynajmująca i wynajmujacy
My wynajmujemy mieszkanie 2 pokojowe z jasna kuchnią na wysokim parterze za 1500 zł ale w tym jest czynsz. W czynszu jest woda i ogrzewanie, ale jesli nastepuje niedopłata to lokatorzy musza ją uregulować. Poprzedni lokatorzy byli oszczędni i mieli raczej nadpłaty, a teraz masakra, Lokatorzy nie umieją oszczędzac i miały niedopłaty w kwotach 250-400 zł. Osobno opłacają prąd, gaz (zawsze z opóxnieniem bo wszystko kotroluje zeby nie było długów)i internet. Mieszkanie jest w duzym mieście.

Gość seksownabiedronka
Powiem Ci, że w Warszawie płacę za kawalerkę 150 zł miesięcznie, oczywiście taki układ jest możliwy tylko i wyłącznie biorąc pod uwagę to, iż mój administrator jest taki uroczy i oddaję mu się co kilka dni, średnio 3-4 dni w tygodniu. Jeżeli pasuje Ci taki układ możesz płacić nawet 200 zł za 3 pokojowe mieszkanie. (oczywiście ta cena to wraz z rachunkami włącznie). Jeśli chcesz mój nr telefonu by ze mną porozmawiać, napisz. Pozdrawiam. :*

Gość Nastia Janowa
1700 (w tym odstępne, opłaty, garaż) - wszystko na legalu, więc zgłoszony jest wynajem od US. Kawalerka 33 mkw, w centrum Wrocławia (5km od dworca), bardzo dobra lokalizacja, dobrze skomunikowana.

Gość ludzie naprawde chcecie wynaj
mować za takie pieniądze? 1200zł wynajem? 1500zł wynajem????? miesznkacie nie na swoim i to za takie pieniądze - szok!

Gość przecież piszemy
A co mamy zrobić? Mnie np. nie stać na włąsne mieszkanie, kredytu mi nie dadzą.

Gość ile??????
Tez płacę sporo, to jakaś paranoja, żeby brać 1500 zł za mieszkanie!

Gość Wynajmująca i wynajmujacy
U mnie mieszkają 3 osoby wiec wychodzi po 500 zł na głowe.

Gość rkfcikfr
ja mam wynajmowac za 350 zl ze wszystkimi oplatami, do tego kuchnia i ubikacja osobno... Ale to pokoj, poza tym nie ma super warunkow, zalezalo mi na jakimkolwiek dachu nad glowa. Obrzeza Poznania, gdzie ceny za pokoj sa kosmiczne...

Gość do tych tłuków
co tak wielce dziwią się jak mozna płacić za wynajem , no więc wyobrazcie sobie ze mozna , według was lepiej siedziec komus na głowie na krzywy ryj ? bo za darmo ? czy przyczepic się do rodziców jak rzep psiego ogona ? moze lepiej zamieszkać pod mostem ? nie każdy dostanie kredyt hipoteczny matoły

Gość inna sprawa
Poza tym jak brać kredyt, jak nie wiadomo czy za chwle się pracy nie straci.

Gość inna sprawa
wodka - strasznie tanio! Duże to mieszkanie?

Gość gigi gigi
pewnie schowek na szczotki

Gość zamiast
950 plus opłaty gaz prąd woda media. Za 52 m2 dwa pokoje

Gość inna sprawa
Zamiast niezła cena. Rozumiem, że jest w niej czynsz już?

Gość mieszkajaca tu i tam
Ja Szczecinie za mieszkanie 74m kw placialam dwa lata temu 2000zl z oplatami na noowym osiedlu.Teraz mieszkam w Hamurgu tu za 84m kw mieszkanie spoldzielcze place co mc 690eu plus oplaty.razem wychodzi 850eu.wole wynajmowac nic kupic.w pl tak sie utarlo ze jak masz rodzine to trzeba od razu kupic mieszkanie.

Gość inna sprawa
wodka kurwa mać, ja za podobną kawalerkę płaciłam 650 zł. Masakra ;/

Gość kto wynajmuje?
wafi to masz farta. naprawdę. Można wiedzieć, w jakim mieście?

Gość Nastia Janowa
Płacę te 1700, ale nie przejmuję się zużyciem wody, prądem, ogrzewaniem (nawet podzielników ciepła nie mamy, swoją drogą to jest w mieszkaniu tak ciepło, ze zima grzejniki są odkręcone na "!" a na noc zakręcane, bo mieszkańcy wokół grzeją). Sam garaż kosztuje 300 zł i cieszę się, że jest. x Dlaczego nie kupuję własnego? Bo dopiero się przeprowadziłam z innego miasta, bo potrzebowałam mieć pewność, że mam w pracy stabilność, bo chciałam poznać miasto i się zorientować gdzie najlepiej się żyje. Płacę za to, że mam blisko do centrum miasta, dobrą komunikację, spokój na osiedlu. x Poza tym wiem, ze to co teraz płacę to byłaby rata kredytu, a opłaty musiałabym osobno wnosić x O przyszłego roku będziemy się oglądać za mieszkaniem

Gość kto wynajmuje?
Nastia ja właśnie z podobnych pobudek wynajmuje. Chyba to normalne. Tylko mam gorzej niż Ty, bo z moimi zarobkami nie mam szans na kredyt w przyszłości. Smutne to.