Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potencjalna przekupka

Wrocław - place handlowe, targowiska.

Polecane posty

Witam. Mam pytanie do mieszkańców Wrocławia ( lub osób dobrze znających miasto ) o place handlowe , targowiska albo po prostu miejsca gdzie można za darmo albo za drobną opłatą coś sprzedawać. Wiem,że jest plac Świebodzki i Młyn, ale tam wymagana jest opłata ( chyba,że się mylę? ) a ja jestem w ciężkiej sytuacji finansowej i każdą złotówkę muszę liczyć. Ostatnio podobno zaczęła działać darmowa giełda na Wzgórzu Partyzantów, ale czy ona na pewno działa? w ostatani piątek nie widziałam tam nikogo, dzisiejsza pogoda chyba też nie zachęca do siedzenia i czekania na klienta?;) Chciałabym sprzedać trochę swoich ubrań, dawno przeczytanych książek czy niewielką ilość rękodzieła . Nie zarobię na tym kokosów ale podreperuję trochę domowy budżet. Bardzo proszę o jakieś info. A może ktoś słyszał o akcji "ciuch w ruch", która odbyła się na Zakrzowskiej?mozna wymienic ciuchy albo za parę groszy sprzedac;ja dowiedziałam sie za późno;) I uprzedzając pytania - wiem co to Allegro, swistak, tablica i gumtree;)

Gość i co? i co?
nikt nie wie ? sam bym pohandlowal mam troche rupieci w domu

podnoszę...ale chyba bez nadziei na odpowiedz...?