Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karrrrollkaa

Czarna sukienka na wesele...jakie rajstopy??

Polecane posty

Gość karrrrollkaa

Czesc:) Dziewczyny poradzcie:) Ide 4 maja na wesele:) mam czarna krótka sukienke, z przodu przez środek przechodzi zamek z różowym obszyciem:) jakie rajstopy ubrac? czarne?może jakies lekko szare, grafitowe? ubieram szare szpilki:)

Gość efxdvcdcvsevc
ja bym ubrała carne kabaretki i różowe lakierki

Gość efxdvcdcvsevc
czarne*

Gość efxdvcdcvsevc
ja kupuję rajstopy a nie pończochy sukienka jest mało seksowna, wg mnie taka zwykła, takie rajstopy dodadzą seksapilu

Gość karrrrollkaa
wlasciwie racja;) szukam delikatnych kabaretek z delikatnym oczkiem:) to chyba dobry pomysl:) dzieki:)

Gość DAJ JEJ ZNAC ZE MA KOGOS
dajcie spokoj, sa inne fajne wzory w takich tylko sie zblazni,wez motyw w kwiaty np

Gość efxdvcdcvsevc
:-)

Gość karrrrollkaa
dobra ale jakiego koloru szukać? szare będą ok? żeby nie bylo za ciemno i poważnie

Gość Eeerrr
Czarna sukienka, czarne rajstopy, szare buty i jeszcze tylko trupa brakuje..Idziesz na wesele, a nie na pogrzeb dziewczyno! Rajstopy w kolorze skory i koniecznie jakis rozswietajacy makijaz i jasne dodatki!

Gość karrrrollkaa
jestem blondynka, makijaz delikatny róż:) do tego bransoletka z różem:) żakardowe rajstopki mi sie spodobały jak w linku powyzej:)

Gość Eeerrr
Gdyby sukienka byla cala czarna, to mozna by sie pokusic o jakis motyw na rajstopach, ale skoro masz tam te rozowe dodatki kolo zamka, to moim zdaniem gladkie rajstopy w kolorze skory beda najbardziej pasowac, bo nie bedzie ich widac i o to wlasnie chodzi. Czasem mniej znaczy wiecej i im bardziej klasyczny wyglad, tym bardziej elegancki,bo niestety za duzo to czesto tanio....

Gość Eeerrr
No i nie rob sie cala na rozowo!! Smokey eyes i ciemno rozowa szminka, ktora bedzie mozcno widoczna, bo skoro jestes blondynka, to potrzeba jakiegos kontrastu zamiast delikatnej rozowej szminki, w ktorej bedziesz wygladac "trupio". Zadnych rozowych bransoletek! Czarna albo srebrna...

Gość karrrrollkaa
dzieki Eeerrr:)