Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana121212344

torbiel jajnika a ciąża

Polecane posty

Gość załamana121212344

Witam, wczoraj zrbilam test ciązowy w dniu spodziewanego okresu i od razu wyszedl pozytywny. Popoludniu poszłam do ginekologa. On stwierdził ze to ciaza pozamaciczna bo w macicy nic nie widac tylko jakas mała "łezka" a w przydatkach mam 3cm kule i stwierdzil ze tak sie rozwija ciaza. Bylam przerazona. Dal mi skierowanie do szpitala. Teraz włsanie pisze z niego. W szpitalu mi zobili usg powiedzieli ze nie moga stwierdzic ciazy pozamacicznej bo to za wczesnie. I tez widzieli ta łezke ale nie powiedzieli ze to pęcherzyk. Powiedziali ze ta kula to chyba torbiel. Mam dwa pytania: Czy to mozliwe ze nie jestem w ciazy a wynik taki wyszedl bo mam torbiel?? Mam objawy ciazowe takie jak ból sutkow, od 17 dni w pochwie temp 36,7 a normalnie 36,2, mdłosci, zawroty głowy Czy to moze byc ciaza pozamaciczna? bardzo sie boje. Pół roku temu poroniłam. Błagam pomózcie. Jestem załamana

Gość załamana121212344
prosze o odp:(

Gość analfabecie sa k
ja bym poczekała z tym szpitalem! Do mniemanego 8/9 tygodnia jesli nie bedziesz miala jakichś bóli krwawien itp. często jest tak że ciaza jest w macicy ale drugi pecherzyk który był na jajniku nie pekł tylko urósł i zrobila sie torbiel.Poczekaj bo ci wyskrobia zywe dziecko!

Gość załamana121212344
ale oni mi tylko odpowiedaja ze trzeba czekac i tyle! niech mi ktos pomoze bo zwariuje

Gość załamana121212344
czekam, w szpitalu nic nie robia. mowia ze beda monitorowac

Gość załamana121212344
nie dam rady jak drugi raz nic z tego nie wyjdzie;(;(;(

Gość załamana121212344
czemu dziwna?

Gość załamana121212344
dalej nic nie wiem:( bardzo sie boje:((

Gość załamana121212344
mialam dzis usg, torbiel mam nadal ale w macicy kuleczke o srednnicy 6.5mm. nie mowia czy to pecherzyk. beta mi rosnie narazie dobrze. w pt mialam 650 a w pn 1540. co o tym myslicie?? co to moze byc jak nie pecherzyk??

Gość załamana121212344
?:( prosze o pomoc:(