Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytającyqq

Seks na pierwszym spotkaniu z kimś nie znanym, co robić

Polecane posty

Gość Pytającyqq

Poznaliśmy się na portalu randkowym wdziałem jej zdjęcia ona moje, od słowa do słowa wyszło że oboje jesteśmy długo sami i mamy straszny apetyt na sex ona mnie trochę kusi na sex na pierwszej randce, ja też tego chcę ale wciąż mam jakiś opór, mamy po 31 lat więc nie jesteśmy dziećmi, jednak ja nigdy się w takie akcje nie bawiłem nie wiem co robić? bo chciałbym związku ona też ale jak tak zaczniemy to nie wiem czy to dobry pomysł. Pragnę jej strasznie często rozmawiamy o seksie.

Gość wchodzisz_andrzeju
>>chciałbym związku hahahahahaha ty mamejo nawet jej na oczy nie widziałeś, a już o zwiazkach pierdzielisz :o trąci od ciebie desperacją :o

Gość rozsadny z ciebie chlopak
Pytajacy, czy aby na pewno nie jesteś tą dziewczyną?;)

Gość prrrrrrrrrrrrrr
nie piszcie tak szybko

Gość nooooo i to grubą :P
a ku ku :)

Gość jesli to ne prowokacja
to po co zadajesz sie z takim kurwiszonem?

Gość Pytającyqq
nie od razu związku póki się nie poznamy dobrze chyba logiczne... chodzi o to że nie wiem jak to się zakończy jak zaczniemy się od tak bzykać, panienek na sex mi nie brakuje ale każdej odmawiałem poznanej na żywo, a tu mam dylemat, może za bardzo ją polubiłem.

Przede wszystkim sie zabezpieczajcie, bo jak sam piszesz - nie wiesz czy to dobry sposob na rozpoczecie zwiazku. Widzisz ja uwazam podobnie, ale jestem prawie pewien, ze skoro odczuwacie do siebie duzy pociag, to seks bedzie juz na 2 randce, a jak zajdzie w ciaze, za za 2 miesiace stwierdzicie, ze jednak nie pasujecie do siebie, to bedzie klops i albo bedziesz musial zyc z kobieta, ktorej nie kochasz (bo za jakis czas obecne pozadanie Ci przejdzie), albo bedziesz musial placic alimenty na urwisa:)🖐️

Regul niby nie ma, ale... uwazaj, zebys potem nie zalowal. Ja nie wyobrazam sobie rozpoczecia znajomosci od bzykania, bo nigdy nie wiadomo z kim sie ma do czynienia. Zadziwiajace jest to, ze kobieta nawet przy sporym apetycie NA sex tak nalega. Nie oceniam jej, pomimo tego ze teraz sa takie czasy, ze mowi sie o swoich potrzebach wprost, to obawiam sie, ze po takim eksperymencie budowanie zwiazku byloby trudne. Nigdy sie nie dowiesz, czy taka propozycje skierowala tylko do Ciebie, czy tak lekko traktuje sex. Gdyby bylo tak, ze nie ma w tej dziedzinie zycia zadnych zasad, to Ty chyba nie chcialbys byc jednym z wielu "adoratorow". Prawda ?

Gość a dlaczego nie jest logiczne
ze dopoki sie dobrze nie poznacie to nie wyladujecie w lozku?