Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madlen999

Są tu może babeczki w 1 ciąży...?Jeżeli macie nurtujące pytania jak ja kiedyś:)

Polecane posty

Gość Jeśli chodzi o wody
*test

Gość modernbarossa
czesc , ja mam mianowicie takie pytanko . Od kilku dni miewam strazne bole kregoslupa w okolicy krzyzowej , nie sa jakies masakryczne gdzy ruszac sie moge , ale boli . Czy sa jakies sposoby , moze jakies cwiczenia krtore pomagaja w zlagodzeniu bolu ?

Hej dziewczyny, dziekuje za pomoc:) bylam na IP zrobili mi badanie okazalo sie, ze wszystko jest dobrze :D pomalu popadam w paranoje, powiedzieli mi, ze mam nie przesiadywac w internecie i sie nie zamartwiac. Jezeli chodzi o bol plecow to plywanie odciazy kregoslup. A jak jestes w domu i bardzo cie boli to poloz sie na lewym boku, wloz poduszke miedzy uda i kolana oraz podkul nogi. Mi osobiscie pomaga.

Gość nadziejka88
Cześć dziewczyny, pomóżcie proszę - w dni płodne kochałam się ze swoim chłopakiem bez zabezpieczenia. Od 6 dni spóźnia mi się okres, lecz od 6 dni towarzyszy mi również pobolewanie w podbrzuszu, takie jak zawsze przed okresem. Między czasie zanotowałam jednio-dwu dniowe podwyższenie temperatury ciała. Dziś do bólu brzuch dołączyły również nabrzmiałe piersi.Jak myślicie to może być ciąża?