Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstydzeeeeeeeeeesie

Wstydzę się iść do sex shopu... kto z was był ?

Polecane posty

Gość wstydzeeeeeeeeeesie

chcialam kupic sobie wibrator i pare zabawek, do domu nie moge zamowic bo ktos mi przechwyci paczke np chłopak czy jego matka :O

Gość porucznik Bor.
ja też nie byłem ale możemy się umówić, razem będzie nam raźniej

Gość polewamy małolatom
zapraszam.. uwielbiam dukajacych z drugiej strony lady :p, :P, :P

Gość wujek dobra rada.
teściowa przechwyci i nie odda, po jękach na górze poznasz ze była przesyłka - tak że masz rację że nie zamawiasz przez internet

Gość uiiiiiiiiiiii
znajdz sex shop z obsluga paczkomatów

Gość uiiiiiiiiiiii
albo popros sklep by nadali paczke na poste restante odbierzesz na poczcie

Gość polewamy małolatom
z mojego sklepu, jak ktos kupuje przez internet, najczesciej "przez pomylkę" wysyła się fakturę za zakupiony towar na odres zakładu pracy

Gość wstydzeeeeeeeeeesie
do uiiiiiiiiiiii x ale listonosz będzie się głupio patrzył jak go spotkam na poczcie

Gość to tylko polsza
jesli jestes z Poznania to moge sie wybrac z Toba. Jestem kobieta hetero wiec nie mysl ze to jakas gra.

Gość Żanetka Ż.
ja też muszę iść do sex shopu po coś na erekcję dla męża a jak nie pomoże to znów muszę się tam udać po wibrator :D

My z mężem chodzimy razem ;-) owiedzamy spotkane sexshopy głównie na wakacjach, jakoś czasu więcej i nastrój... Bywają też samoobslugowe np. koło Szydłowca w mazowieckim z bardzo miłą obsługa. Polecam w Koszalinie - tez świetna obsługa.

Gość wet sand wet skin
w Polsce cholernie brakuje takich sklepow jak Ann Summers:) moj ulubiony, bywam regularnie;) po rozne rzeczy- bo maja wszystko. nie jest to typowy sex shop, zwykle sa w normalnych galeriach handlowych, a mozna kupic wszystko- od wibratorow, przez dilda, pejcze, kajdanki, erotyczne wdzianka, gumki, lubrykanty I mase innych. http://www.annsummers.com/ bardzo mile ekspedientki, doradza :) szkoda, ze w Polsce seks nadal kojarzy sie czyms wstydliwym I odpychajacym.

Gość hshshhskfkfk
Twojemu chłopakowi nie staje że musisz ratować się wibratorem? chm...Nie wiem co to za radocha pchać sobie kawalek plastiku tam? Dla mnie to bez sensu.

Gość wet sand wet skin
o, juz sie odezwala cnotka niewydymka:)

Ja tez ide ze swoim facetek lub z przyjaciolka. Jesli asz ochoe na zabawe to idz ze swoim partnerem...czemu sie wstydzisz?

Gość hdhdhdhhd
Nie żadna cnotka niewydymka debilu wet skin tylko kobieta która się lubi kochać a nie wpychać sobie jakieś plastiki.Ale każdy robi jak uważa, ja tego po prostu nie rozumiem i to wszystko.No chyba że się używa razem z facetem,ale wtedy można spokojnie iść tam znim,więc nie wiem w czym problem?

Gość Blood
To zamów poste restante. Też mi się średnio taka wizyta uśmiecha, ogólnie za sklepami nie przepadam a już szczególnie jak o intymniejsze rzeczy chodzi. Tak mam i tyle. Ciekawi mnie tylko czemu przed chłopakiem ukrywasz.

Gość Elcia665
A co to takiego wstydliwego?

Gość ja raz bylam i bylo rewelacyjn
pan tory tam sprzedawal rzeczowo i bez krempacji wszystko wyjasnil, polecil mi fajny wibrator i ja i moj wibrujacy fredzio do tej pory czesto cieszymy sie swoim towarzystwem

Pewnego dnia ojciec pyta corki kiedy wkoncu znajdziesz sobie meza?Na to corka.niepotrzebny mi maz,mam wibrator.Nastepnego dnia corka wraca do domu i zastaje ojca z flaszka i skaczacym wibratorem na stole.co to ma byc do cholery,?Na to ojciec...Pije z zieciem:)

Gość fataromganaa
hahahaha "pije z zięciem" dobre :D

Gość to tylko polsza
dobry kawal, posmialysmy sie z mama, dzieki za usmiech w dniu dzisiejszym :)