Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bławatek to kwiatek

Czy mając ładne zdjęcia...

Polecane posty

Gość bławatek to kwiatek

pokazywałyście je gdzieś w necie? mam na mysli portale społecznościowe, fora na ktorych się udzielacie (nie myślę o kafe akurat ;p) itp? Ogólnie mam dużo fajny fot (jestem fotogeniczniejsza niż ładna w rzeczywistosci) i nieraz się trzeba pokazać komuś to ja się waham zeby nie było szoku, nieraz daję specjalnie jakieś z ręki, z komórki brzydactwa takie, bo boję się, ze ludzie pomyślą, ze się przed nimi popisuję. A z drugiej strony myślę, ze inni wychodząc dobrze na fotach pierwsi by się nimi chwalili...

Gość rgfgfgs
MAM PODOBNIE :/ raz mi koleś powiedział że na fotach inaczej wyglądam. nie powiedział że lepiej czy gorzej tylko że inaczej. nie przestraszyłam go bardzo bo i tak jestem dość ładna ale wydaje mi się że na zdjeciach lepiej wychodze. drugi kolega stwierdził że na żywo lepiej tylko że on jest bardzo młody i rzczerze jego opinia mnie nie zainteresowałai mógł tak powiedzieć żeby mi się przypodobac. ktoś ci zwrócił o to uwagę że inaczej wyglądasz tak jak mi ? a i jeszcze jak znajomi ogladają zdjecia w telefonie to sie pytają czy to ja:/ fakt są to zdjecia z imprez jakis ale na co dzień też się maluje i fajnie ubieram/