Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholerny play

problem, czy ktoś tak miał?

Polecane posty

Gość cholerny play

Cześć, mam problem z siecią komórkową PLAY. Napiszcie proszę, czy mieliście takie przeboje jak ja. W styczniu 2013 r. zakończyła mi się umowa Play mix. Umowę wypowiedziałam (zgodnie z zaleceniem infolinii) w lutym, pisemnie z zaznaczeniem, żeby numer telefonu przeniesiony został na Play na kartę. Dodam, że całe zobowiązanie zostało spłacone przeze mnie. Pocztą dostałam list, w którym jasno jest napisane, że z dniem 27 marca 2013 r. mix zostanie zakończony a numer przeniesiony zostanie na kartę. Dnia 27 marca odłączono mi numer zupełnie. Infolinia nie potrafi mi pomóc, pracownicy play piszą coraz to nowe zgłoszenia do działu technicznego play z których nic nie wynika. Pracownicy infolinii utwierdzili mnie w przekonaniu, że wina leży po stronie Play oraz, że numer został odłączony bezprawnie. Dzisiaj zadzwoniłam po raz kolejny do DOK, konsultant napisał kolejne zgłoszenie, znowu muszę czekać tydzień na rozpatrzenie sprawy. Zależy mi na odzyskaniu numeru. Reasumując. Play nie wywiązał się od 27 marca do 19 kwietnia z obietnicy i treści pisma, które mi wysłał. Bezprawnie odłączono mi numer za który płaciłam przez 2 lata, bez opóźnień. No masakra jakaś!!!! Jeśli odzyskam kiedyś numer, to pier**dolnę im takim wypowiedzeniem, że się nie pozbierają. Brakuje mi już siły w palowaniu się z tą korporacją.

Gość cholerny play
nikt?? :(