Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjjkkkk

Na czym polega MLM?

Polecane posty

Gość fgjjkkkk

Czy w ogóle warto się w to bawić jeśli nie lubie wciskać różnych rzeczy ludziom?

Gość lamota numero 5
Nie warto, a jak nie masz żyłki handlowca, to już w ogóle sobie podaruj. Poza tym ,MLM istnieje jakoś lata już ,a nie widać nikogo kto by się dorobił na tym,wiec chyba daje to do myślenia.

Gość Mln bez sprzedawania ...
Praca tylko online , promowanie kawy i zgłaszają się tylko ci którzy chcą kupują przez internet ty nawet o tym nie wiesz tylko zgarniasz prowizje. Napisz zdrowakawateam@gmail.com

Gość kamila nitschka
Moja grupa nie sprzedaje kawy działamy w gvo i 7min

Gość marianna pe ***
polega na wyzysku robienia ludzi w konia w balona oby zdobyć kasę marne zarobki

Gość kamila nitschka
marianna pe *** oczywiście każdy ma prawo do własnych spostrzeżeń. Ja nie namawiam podałam tylko 2 strony aby przedstawić to co my robimy... kto chce to zajrzy kto nie chce to nie musi wchodzić :) Ja na tym zyskałam, moi liderzy też i każdy ma prawo wyboru. Samo zapoznanie się z tym na czym my pracujemy to nie wejście w ten biznes.

Gość mmarmotka
prosze o email na mmarmotka@yahoo.co.uk to udzile informacji ktore beda niczym prezent :)))

Gość gość
MLM to sprawiedliwy system umożliwiający nam kupowanie ze zniżką, możliwość odsprzedaży lub/ i budowania sieci. Jest systemem, który na świecie wykreował najwięcej milionerów. W Polsce jest to chociażby Anna Pęska i Ryszadr Formela. W Dzień Dobry TVN był kiedyś o tym program. Firm działających w MLM jest w Polsce z roku na rok coraz więcej. Guru finansowi tacy jak Donald Trump, czy Robert Kiyosaki oficjalnie mówią, że jest to najtrwalszy z dochodów. Wystarczy znaleść osobę, która ma wiedzę o filrmie z którą chciałabyś współpracować i zacząć zarabiać :). Pozdrawiam.

Gość gość
Myślę, że ten artykuł może wyjaśnić wszystkim czym jest MLM i dlaczego warto być uczestnikiem struktury: https://www.bionigree.pl/artykul/21-mlm-multi-level-marketing-na-czym-polega Dodam, że BIONIGREE też jest firmą dystrybuującą swoje kosmetyki w ramach sprzedaży bezpośredniej. Można dzięki samemu uczestniczeniu kupować skuteczne kosmetyki naturalne od 25 do 53% taniej!

Gość gość
MLM polega na tym że przyjeżdża fo Ciebie pan Viktor Folomayev i ostro rżnie Cię w 0dbyt, nieważne jakiej płci jesteś :-D Można też czasami wyrúchać jego. Facet jest uniwersalny :-D :-D :-D

Gość gość
oj pan Viktor to był niezły dzikus :-D