Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

praca w PGB HR

Polecane posty

Gość różaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam,przeszłam dwie rozmowy kwalifikacyjne i od poniedziałku zaczynam prace? napiszcie jak wyglądają pierwsze dni w PGB HR? firma zajmuje sie rekrutacja i selekcja

Gość Lidia z Warszawy
organizujecie rekrutację organizuje się miejsca gdzie odbywa się rekrutacja (głównie hotele) i pozyskiwanie tzw bank głów

Gość fkgpoksgpodg
o prosze, to juz wiem jaki sektor :P ;D hehe

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
a jakieś szkolenie to wkońcu pierwsze dni, niby przez pierwsze dwa tygodnie mam podpisać 2 umowy z klientami czy to mozliwe?

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
a jakieś szkolenie to wkońcu pierwsze dni, niby przez pierwsze dwa tygodnie mam podpisać 2 umowy z klientami czy to mozliwe?

Gość fkgpoksgpodg
to i sie sektor wyjasnil.ale poko mam nadzieje ze ci sie ulozy... ;)

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa

Gość fkgpoksgpodg
;) sektor sie wyjasnil. spoko mam nadzieje ze ci sie ulozy

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
w pierwsze dni nie ma szkolenia? czy zucają na głęboką wodę i trzeba dzwnonić do klientów?

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
w pierwsze dni nie ma szkolenia? czy zucają na głęboką wodę i trzeba dzwnonić do klientów?

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
Lidia z Warszawy skąd wiesz,że to robi się w piersze dni w HR? pracowałaś kiedyś w tej firmie? napisz coś wiecej

Gość Lidia z Warszawy
musisz być bardzo kreatywna szukać na siłę szkolenie z tego co się orientuje trwa miesiąc, w kraju lub zagranicą

Gość Lidia z Warszawy
sektor się nie wyjaśnił bo ja pracuje w doradztwie mam znajomych którzy pracują w takich firmach i rekrutują min do mojej firmy pwc

Gość Lidia z Warszawy
nie, nie szkolenie musi być nie pozyskujesz tylko w kraju ale i za granicą pozyskujesz kontrakty ja w maju lecę na taki własnie kontrakt do SP w Rosji -masakra

Gość fkgpoksgpodg
w pwc pracujesz bez studiow??? no bez jaj... :D

Gość Lidia z Warszawy
tojest korporacja, oradztwo personalne - Twoja firma mają siećszkoleń jak każda korpo

Gość fkgpoksgpodg
jak sobie przypomne rekrutacje do kpmg albo mc kinsey to az nie wiem, czy ty nas tak po prostu robisz w wala, czy ty mowisz prawde... :D hehehe

Gość fkgpoksgpodg
mam ze 3 kumpele w pwc, jutro do nich zadzwonie zapytac czy tak po prostu przyjmuja ludzi. teraz slyszalem ze informatykow szukaja, zobaczymy czy kogos po 2 roku przyjma.

Gość Lidia z Warszawy
zapewne dostaniesz na dzień dobry harmonogram szkoleń nie wiem jak jest w Twojej nowej firmie wiem że prowadzą rekrutację w hotelach sieci starwood, najczęściej w sheratonie w krakowie powodzenia w nowej pracy :)

Gość Lidia z Warszawy
pwc to firma świadcząca dodztwo biznesowe, dla mikro i makro przedsiębiorstw, podatkowe i audyt gałeżi usług jest multum a dzwoń :)

Gość Lidia z Warszawy
jak będziesz miała jakieś pytania pisz lidia.hochberg@gmail.com wyjaśnie i popytam znajomą pracująca tam dobrej nocy

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
Lidia z Warszawy ja ide na stanowisko asystent ds.rekrutacji i w ciagu 2 tygodni mam podpisac 2 umowy, nastepnie jedna sfinalizować czyli skonczyc projekt dojsc do momentu kiedy znajde odpowiedniego kandydata na stanowisko dla klienta i tedy pgr dostanie kase za sfinalizowanie zadania, wiec pytam sie czy jest mozliwe w 2 tygle podpisac umowe, bez szkolen (niby szkolenia maj byc w ciagu 2-4 dni). skoro nie mam pojecia o hr i nie wiem jak rozmawiac klientem

Gość fkgpoksgpodg
rozwalasz mnie, nikt tu jeszcze nie dal maila z nazwiskiem... :) hehe

Gość fkgpoksgpodg
podoba ci sie ta praca? kurde calkowicie przejelismy twoj pierwotny topik lidia :)

Gość Lidia z Warszawy
nigdy nie zajmowałam się rekrutacją wydaje mi się że jeśli masz siłę perswazji to 2 umowy zdobęziesz poznaj klienta, następnie uderzaj w biura karier na uczelniach wyższych szkolenie musisz mieć w żadnej większej firmie nie przejdziesz do normalnych obowiązków bez szkolenia orientation czy brand jutro popytam o ta firmę udzielę się w tym wątku albo po prostu pisz na maila

Gość fkgpoksgpodg
w PGB nikt nie zatrudnia. dlaczego... ? vide autostrada A2 + hydrobudowa + inne... kazdy pracujacy w pwc powinien o tym wiedziec... ;) masz zatem info z rynku :P :D hhehee po kolezensku ;P

Gość fkgpoksgpodg
a... no tak, bo teraz juz nie o polskiej grupie budowlanej. hehe ;) nawet nie wiedzialem ze jest taki twor jak PGB HR i nazwy sie tylko mieniaja :D hehe

Gość koraaaaaaaaaaaaaaaa
Lidia z Warszawy dziękuje za inforację. Napisze Ci jeszcze klika zapytań na pocztę . pozdrawiam i dobrej nocy:)

Gość Lidia z Warszawy
hah widzę że usilnie starasz się popisać podstawową wiedzą o pwc ale jakoś ci to nie wychodzi mylisz się :) swoją drogą nie chcesz nie wierz lata mi to

Gość Lidia z Warszawy
zatem do uslyszenia i dobrej nocy wszystkim