Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość różaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

praca w PGB HR

Polecane posty

Gość fkgpoksgpodg
czesc... ;)

Gość Witko
Z mojego punktu widzenia PGB to nieźle ułożona firma. Polecam wszystkim otwartym na nowe możliwości. Radzę również poczytać fora z opiniami www.gowork.pl/opinie_czytaj,209 - sporo cennych wskazówek.

Gość gość
Zadzwoniła do mnie kobieta i powiedziała o stawce za badanie i czy jestem zainteresowana pracą jako Tajemniczy Klient. Ta Pani pracuje w Poznaniu a ja wykonywałam audyt w Warszawie. Oto moje opinie: 1. Miała przesłać umowę z warunkami współpracy, ale do dzisiaj jej nie otrzymałam. W trakcie korespondencji z tą Panią, powoływała się po wykonaniu zadania na zapisy w umowie, której nie miałam okazji nawet zobaczyć. 2. Pani ta nie sprawdziła dokładnie, z którymi osobami powinnam przeprowadzić rozmowę Tajemniczego Klienta - inne osoby były na grafiku a inne w zleceniu na platformie. 3. Tego, że jest promocja w sklepie i w tym czasie nie powinnam przeprowadzać rozmów dowiedziałam się przypadkiem (gdy wyjaśniałyśmy kwestię wyboru osób do audytu). Gdyby nie ta telefoniczna rozmowa to źle przeprowadziłabym całe badanie i to nie z własnej winy, ale cóż, to była rozmowa telefoniczna i nie ma nigdzie potwierdzenia na piśmie, więc pewnie byłaby to moja wina... 4. Po odsłuchaniu nagrań z audytu Pani najpierw zakomunikowała mi, że nie dostanę żadnego wynagrodzenia, potem że 50% wynagrodzenia. Gdy wystawiłam fakturę na ww kwotę, dowiedziałam się (znowu przez przypadek i bez podania przyczyny), że kwota ta zostanie mi zmniejszona o 50%... ale dlaczego i za co to nie wiem do dzisiaj... 5. Gdy nie zgadzałam się z jej opinią dotyczącą mojej pracy, zaczęła zgadywać co ja myślę i czuję (sic!) i mi o tym komunikowała w mailach (sic!). 6. Gdy napisałam do właścicieli firmy o tym, jak ww Pani pracuje i jak traktuje Wykonawców, do dzisiaj nie dostałam odpowiedzi ani pieniędzy! Dawno nie widziałam tak niekompetentnych ludzi. Odradzam pracę i współpracę z tą firmą.