Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość makokkk

przeklada spotkania, a mówi że chce się spotkać, o co jej chodzi?

Polecane posty

Gość gość
Ja miałem sytuacje , gdzie dziewczyna mimo tego że byłem umówiony z nią , przestała pisać. Ciągle to ja pierwszy pisałem więc nie będe ciągle zaczynał rozmowy, jeszcze mam 3 dni.. zobaczymy czy się odezwie . Nie mam zamiaru jej przypomniać o spotkaniu ajak się nie odezwie powiem jej prawdę

Gość gość
No ja tez nie rozumiem o co chodzi ludziom... Jak się umawia to się mówi że będzie albo mówi od razu że nie .. A nie trzyma w niepewości .. a moze to ja za bardzo się przejmuje takimi idiotami..bo mi zalezy na ludziach

Gość gość
Powiem tak jeśli ktoś zachowuje się w taki sposób , ze przekłada ciągle, albo ma setki wymówek, to lepiej od razu skończyć taką znajomści, bo tak będzie zawsze. Szacunek już stracony, lepiej zwiać, niż dawać sobie dmuchać w kasze. Ja nie rozumiem.. ktoś przystaje na spotkanie po czym lawina wymówek i przekładanie spotkać tak nie zachowuje się normalna osoba, a może mamy takie popieprzone czasy

Gość gość
jakim trzeba byc egoistą aby tak się zachowywać...

Gość gość
ludzie są strasznymu egoistami, każdy tylko stawia sobie ważniejszych i ważnych, nikt naprawdę nie przywiązuje żadnej wagi. To wszystko jest stratą czasu, nawiązywanie kontaktów z ludźmi, i tak każdy myśli tylko o sobie. Jeśli ludzie mają z ciebie jakies korzyści wtedy są, lubia cie, szanują. Ale jak nie ma korzyści, jak przestajesz byc dla nich tylko żeby coś załatwić, słuchać żalenia się , to wtedy traktują cię jak zwykłego śmiecia, nic nie warti. Wielokrotnie sie o tym przekonałem