Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie zwyczajne

czy juz do spacerowki ??

Polecane posty

Gość takie zwyczajne

ma 5 miesiecy jak sie jej da pale to siada i siedzi przez chwilke sama czy moge juz przesadzic do spacerowki ??

Gość moja byla tesciowa
Kobieto, w dzisiejszych czasach wiekszosc spacerowek rozklada sie na pollezaco, spokojnie mozesz tam wlozyc nawet 3 miesieczniaka.

Gość takie zwyczajne
ja mam spacerowke ktora rozklada sir calkiem na lezaco i pionoeo i mozna obnizyc trosxke z 10 cm z siedzacej nie msm mozliwosci ustawienia pollezacej moze juz siedziec czy raczej za szybko ??

Gość moja byla tesciowa
W takim razie powinnas poczekac jeszcze miesiac. Ewentualnie wloz dziecko, przejedzcie sie na krotki spacer i zobacz czy sie pewnie czuje.

Gość takie zwyczajne
robilam probe w domu glowka jej sie nie kiwa na boki jak zakrecam, a jaka zadowolona byla usmieszek na buzce caly czas miala... niby siedzi pewnie ale czy nie obciaza kregoslupa ??

Gość omimomo
mysle ze jak siedzi pewnie to raczej mozesz :-)

Gość oj tamm
moja urodzila sie koncem stycznia,a juz w czerwcu siedziala w spacerowce normalnie nie pół leżąco -teraz ma ponad 3lata i nic sie jej nie stalo:P

Gość No jasne tak
Jasne że może ale na pół siedząco , chociaż moja jak miała 5 mies to jak jej zrobiłam na pół siedząco to sama usiadła w tej spacerówce bo nie chciała być oparta na pół siedząco wychylala się do przodu bo chciała wszystko widzieć ;-)