Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość viki21

szukam dobrej kosmetyczki w plumstead lub woolwich arsenal

Polecane posty

Gość viki21

Czy ktos z was wie gdzie w plumstead lub woolwich arsenal znajduje sie dobra i nie przesadnie droga ;) kosmetyczka , serwujaca manualne oczyszczanie twarzy, peling kawitacyjny itd,itp . ? ? Z gory dziekuje za podpowiedz :) Pozdrawiam.

Gość c4 dziewczyno
TY tam mieszkasz ? serio ? gratuluje wyboru :( na pewno nie znajdziesz tam dobrej kosmetyczki !!!!!!!!!

Gość viki21
Mieszkam w okolicy tych obu dzielnic,jak dla mnie wybor trafny,kwestia indywiduala,mi pasuje :) . Znalazlam kosmetyczke w lewisham ( polska kosmetyczka),to tez stosunkowo bliskio mojej dzielni.. Co do kosmetyczki to jestem dopiero umowiona,ocenie jej robocizne po zabiegu :) mam nadzieje ze jest kompetentna :) Pozdrawiam

Gość zaraz koncze
viki 21 mozesz mi podac namiary na ta polska kosmetyczke w Lewisham. Mieszkam w tych okolicach wiec moze tez bym sie wybrala? Dzieki

Gość viki21
Prosze bardzo 07976043261. Podzwonilam tez po innych kosmetyczkach i stwierdzam ze drogo wola,za czyszczenie manualne z pilingiem kawitacyjnym 50f ..u innych po 25-30 za tego samego typu zagiegi,a nawet wiecej,z dodatkowymi ampulkami i maskami lagodzacymi.. Poszukam jeszcze w okolicach charlton lub blackheath .. :) Pzdr..