Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ledwo zyje

co na wymioty,pomozcie.

Polecane posty

Gość ledwo zyje

wczoraj od 17 wymiotowalam,pozniej w domu wieczorem tez straszny bol brzucha i wymioty,w nocy to samo.Zoladek mam pusty.Teraz lekko pobolewa ale boje sie ruszyc,bo niewiem co bedzie. Poradzcie jak przetwac dzis w pracy 9 godzin??? co jesc,czego nie jesc czy caly dzien na glodzie?

Gość ernix1993
po pierwsze duzo gorzkiej cherbaty. ja na twoim miejscu nie szla bym do pracy tylko do lekarza dowiedziec sie co to jest bo dłuzsze wymiotowanie moze sie bardzo zle skonczyc

Gość ledwo zyje
zaszkodzil mi ser,tak mysle na 90%. niestety musze dzis isc i jakos przetrwac.Boje sie ze gorzka cherbata jeszcze mi zaszkodzi bo po wodzie wymiotowalam.No ale niewiem,nie znam sie

Gość ernix1993
bo nie powinno sie pic wody. sproboj z ta herbata. i zuj duzo gum sa mietowe wiec bedzie ci troche lepiej

Gość xantrypa
a moze jestes w ciazy?

Gość ledwo zyje
po gumach lepiej?? ok sprobuje nie wiedzilalam.

Gość ledwo zyje
biore anty,na pewno nie.To nie sa mdlosci tylko bol zoladka i wymioty.W ciazy az tak nie bolalo.

Gość ernix1993
a moze to stres??

Gość ledwo zyje
na stres nigdy tak nie wymiotowalam. Ale dzien wczesniej w nocy wymiotowal moj syn kilka razy,przeszlo mu rano.Wiec grypa zoladkowa tez raczej nie bo ona trwa dluzej.W poludnie zjadlam kawalek sera plesniowego,to on mi zaszkodzil. Czy cherbata i gumy?? jeszcze jakies rady?? co moge potem zjesc??? bo do 18 jestem w pracy

a może to jelitówka. jeśli tak to polecam herbatkę rumiankową słabą i letnią pij powoli małymi łyczkami.

Gość paszporotwakfjdkfjkdfjkdfjkd
napij się wygazowanej coca coli. przejdzie Ci.

Gość paszporotwakfjdkfjkdfjkdfjkd
jeśc możesz tylko suchary, ale to później. nie jedz nic żadnych kanapek itp. suchary kup i chrupki kukurydziane, albo wafle ryżowe naturalne.

już odpowiedziałaś nie zauważyłam bo pisąłyśmy w tym samym czasie. chociaż wiesz mój syn kilka razy przechodził grypę żołądkową i ostatnim razem wymiotował też tylko przez kilka godzin max 12

Gość ledwo zyje
czyli podsumowujac..cherbata gorzka lub rumiankowa,pic wolno.A potem chrupki kukurydziane i wafle ryzowe.Dzieki za rady,skorzystam. Coca cola slyszalam ze dobrze nawadnia ale nic pozatym.To tak jak gastrolit,nie powstrzymuje wymiotow tylko nawadnia organizm.

Gość ledwo zyje
wiecie co,teraz jeszcze mam biegunke, musze szybko leciec. Pomozcie :(

Gość ledwo zyje
a jesli tabletke anty wzielam po 22 i potem zwymiotowalam ok 2-3 w nocy (co prawda nie mialam juz czym) to czy zdazyla sie wchlonac?? minelo niby te 4 godz ale czy mimo mojego stanu,pustego zoladka cala sie wchlonela?

Gość ledwo zyje
z ta biegunka to podszyw.Daj se spokuj,zycze ci tego samego w dniu pracy

Gość bogdanmówibankowy
Wszystko poza orzechem na spirytusie jest gówno warte. Jedyna rzecz, która nigdy nie zawodzi, to właśnie orzech. Ot stara, dobra natura...

Gość bogdanmówibankowy
Biegunki są czasem dobre, bo oczyszczają jelita z syfu. Dużo pij i siedź na kibelku, a do pracy to się nie chodzi w takim stanie.

Gość ledwo zyje
jestem tylko ja z kolezanka na sklepie a i tak powinno nas byc 3.nie moze sama zostac

Gość ledwo zyje
wlasnie wstalam i ciagnie mnie na wymioty,jakies skurcze zoladka mam.Oj bedzie ciezki dzien.

Gość ledwo zyje
dobrze kupie ta cole... moze i faktycznie??? a z ludzmi bede trzymala sie z dala.No nie mam wyjscia.Dzieki za rady