Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30 letnia natalia

Mam małe piersi pomocy. A jakie Wy macie?

Polecane posty

Gość 30 letnia natalia

Moim największym kompleksem są małe piersi. Mimo że mam 30lat to nadal niemoge z tym pogodzic się rozmiar miseczki mam A. Wiele bym dała by mieć chociaż te B tak jak moje siostry lub jak mama 80C, a nie takie malenkie. A jakie piersi rozmiar Wy macie i czy tez wieksze chciały byscie miec

Gość 30 letnia natalia
Zazdroszcze Ci tez bym chciała taki rozmiar.

Gość chyba w snach
Za duze ; ( nienawidze swojego biustu :O

Gość 30 letnia natalia
Strasznie chcialabym uprawiac ''na Hiszpana'' ale z takimi piersiami to nie ma szans. Chlopak mnie przez to zostawil :(

Gość 30 letnia natalia
Ta wypowiedz powyzej to jakis podszyw. Żebym miała chociaż B bo nie lubie nosic push up

Gość ererewerere
Miałam dosyć spooory biust, teraz po zrzuceniu 15 kg i on zmalał ale nie jest najgorzej, takie większe B można powiedzieć

Gość takitambolek
piersi smakuja pod kazda postacie, duze, male, sterczace i nie. obojetnie. zawsze mozna sobie wszczepic implanty bo np z moim malym penisem (13cm) to juz sie nic nie da zrobic. wazniesze od piersi jest usmiech dziewczyno. co z tego ze kobieta ma obfity biust skoro jest zimna i wredna zouza.

Gość głupoty piszecie
pełno cycków jest zwyczajnie brzydkich, nie ten kształt, dziwne suty, niekiedy małe wyglądają jak u świni, napalone prawiki wiadomo że wszystko im jedno ale facet z wymaganiami odpowiednio oceni towar, a silikon to porazka sama w sobie, wygląda to póxniej jak u jakiejs gumowej lalki

Gość lukaswojc@vp.pl
hej, czy jest tu kobieta która wyśle mi swoje fotki na maila? chętnie Cię poznam, popiszę z Tobą, skomentuje fotki, pofantazjuje jeśli chcesz... Proszę piszcie

Gość 30 letnia natalia
Hej, ja ci z chęcią wyślę ale dorzucisz mi się na operację powiększenia biustu ?

Gość takitambolek
Do głupoty piszecie, sam piszesz głupoty i sam jesteś napalonym prawikiem. Gdybyś był mężczyzną ze stażem i doświadczeniem to byś wiedział ze jakieś szczegóły związane z rozmiarem miseczki czy kształtem sutków to nicnieznaczace sprawy. Dwie moje znajome maja silikony i wygladaja bardzo dobrze ale dużo bardziej sa pociągające nie ze względu na rozmiar biustu ale dlatego ze pozbyły się kompleksów (bezsensownych) i czują się dobrze w swojej skórze.gdyby nie miały kompleksów przed implantami to byłyby tak samo sexi jak sa teraz.dziewczyny nie dajcie się zwariować.

Gość Magdalena89
Ja mam marne 75B ;/ zrobiłabym wszystko procz operacji by miec przynajmniej o 2 rozmary wieksze ;)

Gość 36Darek
Duże to może i fajne dla smarkaczy. Małe zawsze są sexy.

Gość takitambolek
Do tego patalacha co smie ze mną dyskutować. Ty cwelu gdybyś wiedział i widział to co ja to byś tak się nie napinal jak kozia moszna.jestes żałosny i sam masz suty jak swinia.domniemam za zostałeś wysrany przez swoja matkę.bez odbioru

Natalia - powinnaś się cieszyć ze masz małe- większość Twoich koleżanek pewnie już ma obwisłe bo wiek i waga robią swoje - a Twoje - nadal kuszące :)

Gość karola090
posiadaczka DD :):):)

Gość elizk4f
ja mam mały biust, ale cóż poradzić. W mojej rodzinie kobiety mają większe biusty, mi się taki trafił. Jest bardzo mały ale za to jędrny, podniesiony. Moja koleżanka z kolei ma duży biust i odchudzała się sporo. Nadal ma duże piersi ale kiedyś widziałam ją bez stanika i jednak wolę swoje (niż jej lekko obwisłe, duże placki). Aha i żadnemu facetowi do tej pory nie przeszkadzały moje piersi, mój obecny facet też je lubi (chociaż wiem, że pewnie wolałby większe, to normalne, że faceci wolą większe biusty), nie wiem na jakich wy gamoni trafiacie, że was rzucają z takiego powodu.

Gość kasia nie za madra
duze obwisną a małe zmienią sie w uszy jamnika. co kurna lepsze?

Gość gość
My mamy duże :) Deski są dla pedofili, taka prawda.

Gość gość
Też mam małe, miseczka B. Jak trochę schudnę to pierwszy leci biust. Zawsze marzyłam o większym ale co zrobić jak mam takie jakie mam. Operacja nie wchodzi w grę bo raz że mnie nie stać a dwa to jak się naoglądałam jak nie raz spaprali operację to mi się odechciało.Pocieszam się tym że nie obwisną jak te duże, zawsze będą ładne jędrne (do tego trochę trzeba ćwiczeń), Są też bardzo czułe na dotyk, ich pieszczenie przez faceta doprowadza mnie prawie do orgazmu. Nie przejmuj się tak

Gość gość
Kto wam głupot naopowiadał, że duże cycki muszą obwisnąć a małe zawsze będą jędrne? :D Douczcie się?

Gość gość
Nikt mi nie naopowiadał po prostu widzę. Mam w rodzinie i wśród znajomych sporo cycatych