Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Salva

różowa plamka na pieluszcze u niemowlaka

Polecane posty

Witam, mój 3,5 msc synek kończy właśnie przyjmowanie antybiotyku, dziś jest 8 dzień, od 2 dnia przyjmowania antybiotyku zwiększyła się ilość stolcow i jakość, są luzniejsze, że sluzem, bezwonne, byliśmy już 2 razy u pediatry na kontorli, synek miał zapalenie oskrzeli, i lekarka powiedziała, że może być taki brzydki stolec, od początku podaje mu probiotyk. od kilku dni kupka była ładniejsza, przypominała już ta sprzed antybiotyku. Dziś rano pojawila się ta brzydka, zielonkawa, bardzo rzadka i bez moczu. Przystawilam syna do piersi i podczas karmienia zrobił siusiu, sprawdzialm ilość, no i zrobił dużo, ale jest mała różowa plamka, czy to może być krew? Mocz ma intesywny zapach, ale ja też taki mam, biorę ten sam antybiotyk.

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhf
dzwon de pediatry. moze to byc krew, nerki czasem nid ytrzymuja

niestety nie mam kontaktu z pediatra, mogę tylko pojechać z nim do przychodni wekkendowej albo do szpitala, a nie chce go ciagac, bo jeśli jest ok????... Przyjrzalam się tej plamce raz jeszcze jest jednak bardziej pomaranczowa niż rozowa...

Gość olaolej
no może ma zapalenie pęcherza, a nie możesz zadzwonic do tej przychodni ? Zapytać?

Gość olaolej
zresztą nie wierzę, że nie masz kontaktu z pediatrą swoim. Poszukaj w necie telefonu do lekarza, który przepisał dziecku leki i dzwoń do niego.