Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalejeee43334

jak dowiedziec sie czyj to nr tel plis! ktos mnie neka

Polecane posty

Gość oszalejeee43334

ktos mi wypisuje smsy z wyzwiskami typu ty taka owaka i masz twarz obsraną tanim fluidem itp wyzwiska z wygladu i dotyczace chlopaka od kretynek idiotek itp domyslam sie ze to jakas osoba co mnie dobrze zna ale karta jest kupiona do robienia sobie jaj.. z ludzi mozna jakos sie dowiedziec zna ktos jakies sposoby? dodam ze jak dzwonie to lapie poczta czyli ktos ja tylko wklada zeby popisac smsy i wyjmuje..

Gość ksiazka plyta
pojscie z tym na policje szybko zalatwia sprawe ;)

a policja nic nie zrobi. musialyby to byc ko nkretne grozby, to by sie moze zainteresowali. policja ma wazniejsze sprawy niz rozwiazywanie klotni miedzy nastolatkami.

Gość oszalejeee43334
bo kiedys przelizalam sie na miescie z chlopakiem takiej jednej typiary i podejrzewam ze to ta kretynka sie teraz msci :o

Gość nie tylko nastolatki
nawet stare baby ,kochanki,dziwki, wydzwaniają do żony-spotykam się z tym dość często do mnie też jakaś menda wydzwania a potem kiedy odzwaniam,włącza się poczta--dałam numer prawnikowi i lada dzień dowiem się kim jest ta osoba i jaki ma cel

ale po tym slowie "plisss" wnioskuje ze autorka nie ma wiecej jak 20 lat. a poza tym jesli numer pochodzi z karty sim niezarejestrowanej i uzywanej tylko po to aby wyslac sms a potem wylaczona to watpie ze ktos sie dowie kim jest autor smsow. tym bardziej ze karte mozna potem wyrzucic.

Gość do nie tylko nastolatki
Ten prawnik robi cie w chuja :D bo za samo wydzwanianie do kogoś bez ubliżania czy gróźb to możecie tej osobie nagwizdać :D Operator ma prawo udostepnić dane właściciela numeru ale tylko na żądanie policji/prokuratury. Gorzej jeśli ktoś dzwoni z numeru na kartę, to wtedy bez solidnych podstaw (groźby, wyzwiska) to nawet nie ma co wszczynać afery, bo nikt nawet palcem nie kiwnie :classic_cool:

Gość ciche telefony
jaki jest sens wydzwaniania do żony?,nie rozumiem kochanek

Gość WARTOPRÓBOWAĆ
Może na stronie infonumer pl się czegoś dowiesz!Ludzie podają tam numery telefonów osób które do nich wypisują i wydzwaniają!!!

Gość ciekawektoto
Ja na twoim miejscu to sprawdziłabym ten numer na stronie czyjnumertelefonu pl!!NIc nie tracisz bo sprawdzenie jest darmowe a zajmie ci to kilka sekund!

Gość Kasia8097
Okropne! Moja koleżanka korzytala kiedys ze strony infonumer.pl, może tobie tez pomoże :(