Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umiłowanie mądrości

Kobiety mają fenomenalny talent skoro potrafią lecieć tylko na wygląd i kasę i

Polecane posty

Gość umiłowanie mądrości

jeszcze utrzymywać facetów przez całe życie w przeświadczeniu, że tak nie jest i liczy się charakter. Brzydcy faceci całymi latami wierzą w te kłamstwa i myślą, że wina leży w ich charakterze. Kobiety robią z ofiary winowajcę wmawiając mu, że nie może nikogo znaleźć bo ma zły charakter. Tym samym okłamują i niszczą życie tysięcy facetów tylko żeby zaspokoić własny egoizm i zagłuszyć swoje cherlawe sumienie.

Gość skrócona instrukcja
Jesteś frustratem.

Gość zielonoskrzydła
ile masz lat?

Gość pastelowe pola
niech zgadne, pan filozof bez pracy? x nie ukrywamy, ze nie lubimy nieudaznikow. Sporo z nas nie jest materialistkami, ale nikt nie chce klepac biedy z niezaradnym facetem. x to cie tak dziwi?

Gość 2131ttertregd
a ty jestes zaradna?

Gość umiłowanie mądrości
Ot właśnie 3 piękne przykłady tego co napisałem na początku. Sorry ale jestem za sprytny XD. Frustrat to jedno z określeń, których używacie by wmówić facetowi, że cała wina leży w jego zachowaniu i charakterze. Niestety już to przejrzałem.

Gość umiłowanie mądrości
A tak nawiasem kobiety to wy same oczywiście palcem bez faceta nie ruszycie, ale wytykać brak zaradności potraficie. Gdyby nie nasz testosteron to byście dawno wyginęły, albo żebrałybyście od nas na ulicach. Cóż za hipokryzja. Płeć która nic nie potrafi zrobić sama i wyręcza się facetami potrafi wytykać komuś niezaradność.

Gość szapla
Ta na zaradność. To ciekawe czemu każdy facet w BMCE od tatusia ma branie, chociaż nie potrafiłby nawet zmienić w niej koła haha

Gość pastelowe pola
uwazam, ze jestem zaradna. nie potrzebuje faceta, zeby sobie radzic w zyciu. x co innego jak przyjda dzieci.

Gość pastelowe pola
:D faceci w BMCE mnie odpychaja.

Gość iksinskaa
pociąg fizyczny jest konieczny do stworzenia związku, jak można uprawiać seks z kimś kto ciebie nie pociąga ? :o jak tak umoralniasz to bierz się za brzydule ze szlachetnym wnętrzem.