Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już niedługo mama!

U którego sprzedawcy na allegro najlepiej kupić wyprawkę?

Polecane posty

Gość już niedługo mama!

jak najwięcej rzeczy w rozsądnej cenie, ale też dobrej jakości. kogo polecacie ???

nie ma czegos takiego jak rozsadna cena i dobra jakos :( no chyba , ze w lumpexie, no ale podejrzewam ze tam nie bedziesz wyprawki kupowac... ;)

Gość aha123456
a po co ci taka super jakość? Noworodek i niemowlak krótko noszą ciuszki, nie zdąrzysz ich naprać na tyle by mogły się sprać, Ja kupuję body za ok 12 zł na allegro i są ok

Gość już niedługo mama!
nie chodzi mi o ubranka, a o pieluszki tetrowe flanelowe, butelki, kocyki, kosmetyki, smoczki, tego typu rzeczy, rożek

Gość jem z butelki
jak jest słaba jakość to wystarczy kilka prań i ciuszek wygląda jak szmatka.

Gość Ja kupuje u
Rodzyneczki. Kupilam za 500 lacznie przwie wszystko co moi bylo trzeba i dla mnie i corki

Gość jem z butelki
jak nie zalezy ci mocno na kasie to polecam kupować rożne rzeczy w różnych sklepach w necie, to co ci się faktycznie podoba, a nie to co ma akurat sprzedawca ;)

Gość Polecam sklep Pepco
Na prawdę dobre rzeczy jakościowo i bawełna dominuje. Cudne kaftaniki, body i tanie. Sama bym sobie zrobiła dzidziusia dla tych ubranek:P. Niestety bliżej mi do roli babci:D Mam już dwóch nastolatków, więc mi nie wypada:P

Gość już niedługo mama!
a czy w Pepco kupię jakieś kocyki, pieluszki tetrowe i flanelowe, ręczniczki ?

Gość Polecam sklep Pepco
a tam w pepco są 3 nowiutkie body za 6zł z super bawełny, znam się na tym. Z neta dostaniesz obrazek a tak sama sobie pomacasz, zobaczysz. A butelki i smoczki tylko kupuj w aptece!!! Może będą i trochę droższe, jednak jakość nieporównywalna!! Narty te same przez moją koleżankę w sklepie (jeździłam też na nich), kupiłam w markecie 300zł taniej, to nie już te same narty!!! Tak jest z każdym produktem!!

Gość Polecam sklep Pepco
Kupisz, kupisz!! Przejedź się sama i sprawdź. Body dla dzieci mają tak śliczne i z tak dobrej jakości, że sama z chęcią bym kupiła, one są cudne. Jak niekiedy jestem w tym sklepie, to sama się dziwię, jak funkcjonują ciucholandy!!!

Gość pepcod
Ja w pepco ubieram dwoje moich dzieci teraz także body i inne malutkie ubranka kupiłam po 5-4 zł za sztukę :)

Gość klasykaklasyka
Mi też się w pepco podobają ubranka tylko trzeba je dokładnie sprawdzić bo już wiele mi tam w ręce wpadło tandetnie uszytych ubranek

Gość już niedługo mama!
Podnoszę.

Gość a o jaki rodzaj wyprawki
ci chodzi? do szpitala?

Gość już niedługo mama!
do szpitala i do domu, tak żeby kupić wszystko co konieczne. czas mnie już goni.