Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska-pani

Czy wierzycie w zamach smoleński?

Polecane posty

Gość ale ci ta kpina niezbyt
wyszła. całe szczęscie że się przynałeś

Gość dzhzdhzd
zdhjz

Gość to jest żałosne
Idioci. Myślicie, że gdyby Rosjanie chcieli zabić Prezydenta RP, robiliby to na swoim terytorium? Nonsens. Nikt nie wpadłby na tak durny pomysł. Gdyby rzeczywiście tak było, całą akcję przeprowadzono chociażby na Ukrainie - jak wiadomo, Rosjanie łatwo mogliby działać w tym kraju, a w razie czego nikt nigdy by ich nie podejrzewał. Nikt nie jest na tyle głupi, aby samemu sobie podkładać świnię. Już chociażby z tego powodu odpada teoria zamachu. Druga sprawa, najbardziej zasadnicza: PO CO mieliby to robić? Pytam się, po co? Co im dało uśmiercenie polskiego prezydenta i 95 innych osób? Nic nie dało, pogorszyło stosunki rosyjsko-polskie. Bo co? Nie bał się wysiąść z limuzyny, kiedy w Gruzji było słychać strzały ze strażnicy granicznej i dlatego był wrogiem nr 1 dla Rosjan? Bo jeździł na Ukrainę i Litwę na każde pier­dnięcie tamtejszych watażków i Putin bał się, że straci swoją strefę wpływów (Ukraina)? Bo co? No proszę, wielcy fanatycy teorii zamachu, czekam na chociaż JEDEN racjonalny argument, bo taki, że jeździł na herbatki do Saakaszwilego, jakoś do mnie nie przemawia.

Gość to jest żałosne
Niektórym się wydaje, że Polska to regionalne mocarstwo i wszyscy się z nią liczą. Bezpośrednie powody katastrofy były typowo polskie: pośpiech, pośpiech i jeszcze raz pośpiech. Założę się, że Kaczyński chodził wcześniej do kokpitu i męczył pilotów tak, jak było to w Gruzji, kiedy pilot odmówił lądowania, a Kaczyński zapytał się go: "Kto jest zwierzchnikiem Sił Zbrojnych RP?". Teraz może piloci bali się rezygnować z lądowania, żeby nie stracić pracy i żeby nie było międzynarodowej kompromitacji, przynajmniej wg Polaków. Szum to by dopiero był, gdyby Tupolew zawrócił na lotnisko w Witebsku, albo poleciał do Moskwy, co? Też by się pojawiały informacje, że Rosjanie utrudniają dostęp do Katynia...

Gość nie było żadnego
zamachu!

Gość myslaca inaczej.....
Korzysc: prawie calkowite zlikwidowanie liczacej sie opozycji w Polsce (w samolocie mial byc rowniez Jaroslaw Kaczynski). Po katastrofie PO przejela w Polsce doslownie wszystko. Cala wladze wraz z obsadzeniem najwazniejszych w panstwie stanowisk mianowanych i to na wiele lat. Najwieksza korzysc ze smierci smolenskiej odniosla obecna wladza Platformy Obywatelskiej.

Gość to jest żałosne
Jeżeli wysuwasz teorię, że i Tusk maczał w tym palce, to ja nie mam już więcej pytań...

Każdy kto czuje się Polakiem chce poznać prawdę. Przecież zginął nasz ukochany Prezydent? Cała Elita Narodu!!!! Rosjanie zrobią wszystko aby prawda nie wyszła na jaw. Jeśli ktoś myśi wie doskonale, że był to zamach

Ruskie tylko posprzątali PO "naszych"

Gość to jest żałosne
Jeśli myśli INACZEJ, zapomniałaś napisać. Ja już udzieliłem wystarczającej odpowiedzi i nie będę tu więcej mącił wody jakimiś bredniami. Dziękuję i pozdrawiam.

Zbyt proste.Zbyt oczywiste aby prawdziwym być mogło!!!!! Tyle zbiegów okoliczności bez niczyjej pomocy sie nie zdarza.........

za 50 lat nasze dzieci będą się o tym uczyć na historii. O wielkim wałku. o ile ruscy nie zabronią nam do tej pory mieć własnej historii !!!! ( ps. nie nie jestem za PiS ) dziękuję.

Gość fotel
przypominam że Litwinienko sam się otruł ,a Trocki się zamordował.prezydent czeczeni Dudajew też sam się wysadził w powietrze.

Dokladnie!

Gość jjkjdkjdkjdkk
zbieg okoliczności był taki ,że jak jest mgła to się nie ląduje , nawet dziecko to wie wszyscy winni byli na pokłądzie , prezydent , który próbował w gruzji wymusić na pilocie , generał odpowiedzialny za szkolenie a raczej jego brak , niedouczeni piloci........

Gość fotel
jjkjdkjdkjdkk -jak miło trafić na swojak z TVN-u ,i miłosnika wyborczej.bo reszta tutaj to prawicowa extrema.za chu.a nie wierzą "niezależnym ekspertom", i "bezbartyjnym fachowcom".

Gość po jaka cholere mialby
ktos sie zamachnac na LK , ktory i takj za chwile przestałby byc prezydentem? I jakby przygotowal, skoro termin lotu byl ustalony w ostatniej chwili i przez LK? W dodatku LK sie na niego spoznil i caly lot sie opoznil

Tyle lat propagandy, zrobiło swoje. Dowody jak wół, a nam wygodnie i bezpiecznie wierzyć w pancerne drzewo. Dziwić się, że akceptujemy brak dostępu do powszechnej służby zdrowia i likwidację kolejnych miejsc pracy. Dalej klęczmy i przytakujmy rządowym mediom. Tylko czy będzie nam się lepiej żyło dzięki takiej postawie? PRAWDA była, jest i będzie zawsze ważna. Dlatego obowiązkiem każdego myślącego człowieka jest dążenie do jej odkrycia. Rozumiem, że "gość", który nawet nie potrafi poprawnie pisać, czuje się kompetentny do oceniania osiągnięć Prezydenta :-) Ja nie wnikam, czy to była dobra głowa państwa, czy zła. Chcę znać prawdę JAK zginął Prezydent Polski

Litwinienko też dla Rosji już nie stanowił żadnego zagrożenia. Jednak zlikwidowano go na oczach Anglików, na terenie ich państwa - członka UE. Dlaczego? Aby nikt nie odważył się pójść jego drogą. Podobnie Kaczyński - powstrzymał w Gruzji rosyjskie czołgi bez jednego wystrzału, zjednoczył w tej sprawie pięć krajów postkomunistycznych i obudził zachodnią dyplomację (Sarkozy zaczął działać po Kaczyńskim). Dlatego musiał być "ukarany" - nawet jeśli nie stanowił żadnego zagrożenia.

Gość TomG
Pewnie masoni go sprzatneli. Każdy kto krzyżuje ich plany płaci za to życiem.

Gość Dowody jak wół
podaj te dowody.

Gość znowu 10 osób pisze..,,,.
Pewnie masoni go sprzatneli. Każdy kto krzyżuje ich plany płaci za to życiem.>>dokładnie zmieniam swój wcześniejszy pogląd i też stawiam na masonów, żydów a przede wszystkim CYKLISTÓW to na pewno cykliści, putin jest sportowcem a cyklistami się na pewno wysłużył. cykliści masoni i żydzi to wrogowie narodu polskiego od lat 40-tych :D no a cykliści i pedały mają wspólne zainteresowania :D to może też być lobby gejowskie :D

Dowody? Choćby potwierdzone specjalistycznymi czytnikami ślady TNT i burty samolotu rozerwane na zewnątrz z obydwu stron. Albo ciała zmasakrowane w BARDZO różnym stopniu, w zależności od części samolotu, w której się znajdowały. To nie są oczywiście dowody zamachu, ale eksplozji, którą (które) należy wyjaśnić. Aż dziwnie się tłumaczy takie oczywiste rzeczy. ­ Odkrywaniem Ameryki okazuje się też zwracanie uwagi na banał, że w każdym normalnym kraju zamach jest naturalną przyczyną braną pod uwagę, gdy ginie prezydent (nie mówiąc o sytuacji, w której obok niego zginęłoby tyle osób z aparatu władzy). Jak własne państwo może nie chcieć rzetelnie zbadać przyczyn tak wielkiej państwowej katastrofy? Albo przynajmniej podjąć dyskusji na ten temat? Samo to rzuca na władzę wielki cień i nie pozwala jej ufać. Zamach powinien być brany pod uwagę tym bardziej, że nasz potężny sąsiad, na terenie którego doszło do katastrofy, sprawia nam "trudności" w zbadaniu przyczyn katastrofy, przede wszystkim umyślnie niszcząc wrak i nie oddając nawet resztek, które się uchowały. Nie bez znaczenia jest fakt, że ten sąsiad jest naszym niedawnym kolonizatorem, który nie zrezygnował z imperialistycznych zapędów, w tym z odzyskiwania/utrzymywania wpływów w Europie, także za pomocą charakterystycznych dla siebie "symbolicznych" zabójstw (patrz powołany wyżej dobry przykład Litwinienki; zapytać się też można o Juszczenkę, któremu nagle coś się stało z twarzą), który był zdolny wcześniej dokonać masowego ludobójstwa na Polakach i zakłamywać tę prawdę przez 50 lat, który, mimo upływu tych 50 lat, pielęgnuje w służbach specjalnych kult Dzierżyńskiego - jak wiadomo, miłośnika tego typu "ostatecznych rozwiązań", i który wreszcie - jak by nie patrzeć - skorzystał na katastrofie smoleńskiej (słabsza Polska = silniejsza Rosja, do tego dochodzą korzyści "propagandowe" - jak w wypadku Litwinienki w świat wysyłany jest sygnał ostrzegawczy). ­ Jeśli dla kogoś te "zbiegi okoliczności", no i przede wszystkim głosy krytyczne wielu naukowców, nie powodują przynajmniej wątpliwości, to co tu dużo sie rozwodzić... Jest niestety prymitywnym, pożytecznym dla władzy idiotą 🖐️

Jeśli dla kogoś te "zbiegi okoliczności", no i przede wszystkim głosy krytyczne wielu naukowców>>w radiu maryja pewien naukowiec z tytułem profesora w dziedzinie biologi rozwodził się nad teoria tego aby żydów z całego świata wywieźć na saharę na pytanie że tam nie ma wody odpowiedział że ma opracowany cały plan nawodnienia sahary(wyciągnął arkusz a6 i pokazał cały plan rurociągu przez pól afryki ) i tego jak doprowadzic tam wodę przy pomocy tychże żydów :D tak więc ja bym dośc ostrożnie podchodził do badań naukowców z radia maryja. jak podam gęstość brzozy 100 razy większą niż w rzeczywistości to mi wyjdzie że brzoza tnie lepiej niż diament. robet nowak stary komuch nadworny rydzyka też jest profesorem a wystarczy go chwilę posłuchać aby każdy rozgarnięty powyżej poziomu małpy bez problemu stwierdził że to idiota.

fajansiarz szkoda zachodu, większość to tłumoki i tępe ch, np. ten wyżej znowu 10 osób pisze..,,,. nie dociera do mongoła że w rusach więcej uczciwych dziennikarzy ginie niż naszych żołnierzy w Afganistanie i broni Putka jak rodzonego ojca, gdyby mógł na trybunie publicznie by klęknął i mu obciągnął tak w niego wierzy leming pojebany! :-O

Tumanie jak wytłumaczysz że krawędź natarcia skrzydła rzekomo urwanego na tej twojej brzozie nie jest uszkodzona, nie jest nawet zagięta, pomimo że jest dłuższa od oderwanego fragmentu, za to jest równiutko ucięta?

no przecież ja od dawna głoszę teorię że putin z tuskiem wynająl rycerzy jedi i oni laserowymi mieczami to skrzydło odcieli :O widać że wcześniej nie czytałeś co pisałem :classic_cool: na zdjęciach z satelity prom kosmiczny jest obok miejsca katastrofy to potwierdzone info pewnego profesora z nasa ale boi się seryjnego samobójcy i nie podaje swoich danych. amerykanie od początku wiedzą że tam było ufo. putin jako ostrzezenie im tych zamachowcow do bostonu wyslal aby cicho siedzieli bo mieli ujawnic ze to putin za kosmitami stoi. ewa stankiewicz film o tym zrobi.

no i zapomnialem dodac ze w zdjeciahc z bostonu wyraznie widac ze eksplozja ladunku wybuchowego to równiutko nogi obcina jak to skrzydło, żadnych ran szarpanych nie ma wszak szarpane to od ugryzienia psa muszą być. tam jeden polityk w smolensku musiał być pogryziony. widziałem na zdjeciu że ruscy jakiegos psa na miejsce zbrodni musieli wpuścić bo takie ciało było poszarpne jakby pogryzione :O największy polski prezydent - nie wzrostem a odwagą - i bohater gruzji też wg doniesien prasowych był "niekompletny" wieć na pewno to była bomba a może w nogi mu strzelali jak przeżył i dlatego póxniej coś z nogą sie musialo stać bo słady prochu tam były. v a teraz poważnie - moje teorie są tak samo prawdopodobne i prawdziwe jak te twoje i antka tylko mamy inną optykę skoro chcesz aby Twoje rewelacje szanowali to szanuj też moje.

Gość dobrze poinformowany
Ja pierd­olę, ale tu je­banych prawicowców. Tak, każdy, kto wierzy w zamach, jest je­banym prawicowcem. Nie wierzę, że nasze społeczeństwo jest tak głupie. Po prostu nie wierzę... Zwolennicy teorii zamachu nie przyjmą żadnych argumentów, nawet nie wezmą tego pod uwagę, a za to są skłonni bronić swej tezy lepiej jak niepodległości... Idźcie, dołączcie na Arkę Noego... to znaczy, chciałem napisać, Antoniego Macierewicza i odpłyńcie, na Madagaskar. A najlepiej prosto do szpitala psychiatrycznego.

a czym sobie ta piękna wyspa z gatunkami zwierząt które nie żyją nigdzie indziej na świecie zasłużyła aby taką plagę im zsyłać :O do gabonu ich allbo watykanu. watykan przetrwa wszystko :D