Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawska-pani

Czy wierzycie w zamach smoleński?

Polecane posty

Gość przepraszam za błąd.
ale teraz czekam na przykłady działalności międzynarodowej komisji badającej wypadek lotniczy, bo ten który podałeś nie był badany przez międzynarodowa komisję.

Gość Grrygo
PanicZna hehe panicznie to ty sie boisz prawdy amoje argumenty itak cie nie przekonaja bo wobec wlasnej sugestijestes bezsilny obiektywnosci rowniez nie dostrzegam ja zreszta nikogo tunie chce przekonywac i nie bede podpieram sie faktami i tym co mysle to moje zdanie a twoje rowniez szanuje ikazde inne tez a nie uciekam panicznie tylko panicznie chce isc na rower bo piekna pogoda dzis Pa hehe

Gość i nie fantazjuj kolego
a podaj prawdziwy przykład.

Gość to po co wchodziłeś w dyskuje
skoro chcesz wyjść? :D

Gość boję się prawdy?
jak na razie to ja się posługuję argumentami potwierdzającymi moje słowa a więc prawdą. a ty zmyślasz coś a więc kłamiesz.

Gość Grrygo
Na koniec tylko powiem zebys ty pidal linka gdzie jest info ze tych przypadkow nie badala komisuja miedzynarodowa Dobra lece bo slonce stygnie

Gość podałem linka.
ale specjalnie dla ciebie potórzę. http://pl.wikipedia.org/wiki/Katastrofa_lotu_ Turkish_Airlines_981 a zdanie które mówi o komisji ds wypadków lotniczych brzmi tak: "Pokłosie katastrofy Oprócz NTSB, śledztwo w sprawie katastrofy lotu Turkish Airlines 981 prowadzili też dziennikarze. "

Gość a NTSB to
Narodowa Rada Bezpieczeństwa Transportu, NTSB (ang. National Transportation Safety Board) to amerykańska rządowa niezależna organizacja zajmująca się badaniem wypadków: lotniczych, drogowych, wodnych i kolejowych w Stanach Zjednoczonych. Organizacja ta jest utrzymywana przez Kongres Stanów Zjednoczonych. NTSB zostało założone w 1967 roku. Od poczatku swojego istnienia NTSB zbadała ponad 124 000 wypadków. Siedziba biura znajduje się w Waszyngtonie. l l jak widzisz to NARODOWA a nie międzynarodowa komisja.

Gość nie było zamachu
bo nie było po co!

Gość dmjajgp
Dobra lewacy odp na pytanie: Dlaczego polscy prokuratorzy musieli nagrywać w tajemnicy przed ruskimi na dyktafon nagrania z wieży kontroli lotów, trzeba było je wykraść do czego się przyznali w lipcu 2011 (oglądałem te konferencje i pamiętam jak szeląg gadał że jedno nagranie zostało wykradzione ruskim) i co amnezja? Czekam na odp.! Widać jak was kochani ruscy nic nie ukrywają:D

Gość i to jest dowód na zamach?
yebnij sie w łeb

Gość t+mjpaj
Lewacy jesteście kolobarantami, nienawidzicie Polski a zwłaszcza POLSKOŚCI!

Gość jmdaj
Tylko fanatyczny lewak jest w stanie wierzyć w przypadkowość mordu w Smoleńsku!

Gość lewactwo to żydobolszewia
Polaków tam prawie nie ma , to jak mają kochać 'polskość '. żydobolszewia to zawsze INTERNACJONALIZM i PONADNARODOWOŚĆ

Gość jest tu Grrygo
????????????

Gość henk1
Po 30 minutach powiedziano,że to zamach.Kto ? prof.Nowak .Dlaczego ? wolę nie podawać.

Gość jest tu Grrygo
????????

Gość kon300xs
Narodowosciowe prostacke pedalstwo.. nie trzeba byc lewakiem zeby nie wierzyc w zamach, wystarczy byc niezjebem, nie moherem i nie-chuj-pisda. Macierewicz to pajac, Kaka przestan byc jego zakladnikiem. Wywal wariata z PiSu.

Gość kon300xs
I jeszcze ten zjebany antysemityzm. Ostatnio jakas stara baba powiedziala do mnie i zony, ze ubralismy sie jak Tusk zyd i niemiec. No do chuja pana, sluchajcie wiecej radia maryja, polmozgi..