Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e-konto

DLACZEGO FACECI WOLA "TAKIE" DZIEWCZYNY

Polecane posty

Gość e-konto

wczoraj bylam na imprezie. przy drinku zapoznalam sie z pewna dziewczyna. byla juz dosc mocno wstawiona. ubrana w skapa sukienke, 12cm szpilki. do tego miala biale, tlenione wlosy zniszczone rozjasnianiem i ozdobny kolczyk w brwiach. z twarzy srednia ani ladna ani brzydka. ja jestem od niej sporo ladniejsza, mam dlugie zadbane, blyszczace wlosy, jestem zgrabna (ona tez byla zgrabna). nie upijam sie, nie zachowuje sie wyzywajaco. wczoraj bylam ubrana w plaskie buty, spodnice, bluzke- ogolnie niezbyt wyzywajaco. i wiecie co- ta moja "kolezanka" miala duze branie. wpadl mi w oko pewiem chlopak- na prawde przystojny ale ja jemu nie:). bardziej spodobala mu sie moja wyzywajaca "kolezanka"- ktora nie ujmujac jej- byla dla niego po prostu za brzydka. dlaczego jest tak ze przystojnym mezczyznom podobaja sie TAKIE dziewczyny a nie ladne- takie z wygladu na ich poziomie? nie to zebym to przezywala ale dziwi mnie to....

Gość bubu23
Faceci często myślą fiutem, to wystarczy ;) Szczególnie po alkoholu. A koleżanka pewnie wyglądała na łatwiejszą. Nie ma się czym przejmować, bo takie panienki są liczone tylko jako "w sam raz na raz", jak facet chce dziewczynę na dłużej to szuka już kogoś wartościowego.

Gość dfdfdfdffg
ja mysle, ze tylko kurviarzom się takie podobają, bo jakis naprawde wartosciowy facet jakby zobaczyl ze ty jestes ladniejsza ale skromnie ubrana, to by wolal ciebie. po prostu tacy dzivkarze się nią zainteresowali, brzydka, ale wulgarnie ubrana, jak np. ta jolanta rutowicz, jaka wstretna z twarzy, a jak sie ubiera, jak w koszulce nocnej, wyglada jak prostytutka i sie faceci podniecają... nie szukaj porzadnych facetow na takich imprezach :/

Gość cool stroy, bro
Naprawdę nie wiesz, czemu? :) No przecież po takiej widac, że łatwa. Może nie być wcale łatwa, ale na taką dla facetów wygląda, że nie będzie się specjalnie opierać przed bzykankiem. :P

Gość zalerzy jak leży
Na dyskoteke idzie sie poruchać a nie rozmawiać o teorii względności, proste ?

Gość wesole jest zycie staruszka...
najbardziej wartosciową zona jest prostytutka jak sie zakocha

Gość dfdfdfdffg
jak cchesz porzadnego chlopaka to nie szukaj po imprezach, bo wiekszosc co tak chodzą na imprezy to są zwykli ruchacze. lepiej szukaj takiego co nie imprezuje, taki bedzie ci wierny.

Gość jedną nogą w rowie
To jest siła tuningu :D Auto po tuningu optycznym zawsze zwraca większa uwagę. Sugeruję zastosować pewne elementy tuningu. Najlepsze efekty, tak jak w samochodach daje zmiana kół, czyli butów. Szpilki to absolutna podstawa kobiecego tuningu. ;)

Gość jedną nogą w rowie
I przyznam się, że gdy chodziłem na imprezy, to tylko po to, by poznać jakąś ładni stuningowaną panią. Ale ja to jestem samotnik i mnie tylko po to były te imprezy potrzebne :D

Gość fuuler
naprawdę piszemy łącznie, ciole

A kogo chłopaki podrywają w klubach>? Lekkie dziewczyny. Oni tam idą się zabawić a nie szukać żony. Zresztą wykształcony facet na poziomie nie zainteresuje się taką kobietą. Z takimi spotykają się dresiki :P

Gość dfdfdfdffg
zgadza sie, naprawde pisze sie razem ;)

Gość e-konto
zdobycie latwego lupu wszystko by wyjasnilo jednak mi sie wydawalo ze ten chlopak zainteresowal sie nia na powaznie a nie tylko na sex. kilka razy probowal wyrwac od niej nr tel, zatanczyli ona odchodzila on za nia. normalnie splawiony odpuscil by a on nie. dodam ze chlopak nie byl jakos pijany wiec dobrze widzial jak ona wyglada i sie zachowuje, jak lapczywie pije alkohol itp. nie byl tez dresiarzem bo to klub dla ludzi kulturalnych- jest selekcja.

Gość dfdfdfdffg
ty sie nie patrz czy przystojny czy nie, tylko co ma w glowie. chyba musisz byc strasznie pusta :/

Gość be fe fuj
jak on przystojny to nie znaczy, ze ma dobry gust!!! a poza tym ty wcale nie jesteś może taka ładna jak ci się wydaje. ludzie sami siebie inaczej oceniają, niż to bywa w rzeczywistości.

Gość czy ty nie rozumiesz
ze ona mogla mu sie zwyczajnie spodobac? to, ze ty uwazasz ze laska byla brzydka i nie miala nic do zaoferowania, nie znaczy ze ten facet tak uwazal. Gusta sa rozne i sie o nich nie rozmawia. Poza tym juz dawno zostalo stwierdzone i potwierdzone ze gust facetow rozni sie baaardzo od gustu kobiet (mam na mysli urode dziewczyn)

Gość cnotki są nudne
To czemu nie ubierzesz się bardziej wyzywająco tylko jak jakaś zakonnica? Też jestem przystojny i też zapewne wybrałbym twoją koleżankę aczkolwiek zwracam dużą uwagę na twarz.

Gość cnotki są nudne
A próbowałaś kogoś w ogóle wyrwać, czy jak księżniczka czekałaś aż ktoś podejdzie?

Gość e-konto
nie no wiadomo ze kazdy ma inny gust. ale chyba kazdy ma lustro i widzi jak wyglada. normalny czlowiek bedzie wiedzial od kogo jest ladniejszy a od kogo brzydszy. dla jasnosci- nie jest tak ze zabujalam sie w tamtym chlopaku i teraz nie moge sobie darowac ze nic nie wyszlo;). po prostu zdziwila mnie taka sytuacja ze przystojny, wygladajacy madrze chlopak interesuje sie niezbyt piekna, pijana ale za to wylansowana dziewczyna. a moze teraz jest tak ze nie liczy sie ladna twarz, zgrabne cialo tylko wylansowany wyglad. moze wylansowany=atrakcyjny?

Gość Pawelo_0
i jak ktoś już napisał ...może ona mu sie po prostu spodobała ? To ,że nie jest pierwszo klasową pięknością nie znaczy ,że nie miała prawa sie gościowi spodobać. I jak już wcześniej wspomniałem , to ,że była trochę bardziej wyzywająco ubrana od Ciebie nie znaczy ,że nie ma nic innego do zaoferowania. Choć ja osobiscie nie znosze wyzywających lasek...

Gość Pawelo_0
to ,że mądrze wyglądał nie znaczy ,że jest mądry , może ma nature k*rwiarza i takie lubi, co zrobisz...to nie znaczy ,ża kazdy facet by taką wybrał wiec nie generalizuj.

Gość e-konto
ja niebylam ubrana jak zakonnica- to nie byly najzwyczajniejsze dzinsy tylko takie seksi, bluzka tez nie dresowa;). tak, rozumiem ze mogla mu sie zwyczajnie spodobac ale gdyby byla trzezwa. a dziewczyna byla widocznie pijana. nie moge powiedziec, mila, sympatyczna dziewczyna. ale przez to ze byla pijana platal jej sie jezyk, kilka razy musiala sie mnie zlapac aby sie nie przewrocic.

Gość pollennaa
Lubią łatwe, bo nie muszą się prawie w ogóle wysilać by zaciągnąć taką do łoża.

Gość Phi.
To, że białe włosy i fajne szpilki to znaczy, że łatwa?:O Zazdrosna jesteś i tyle, że wybrał ją a nie Ciebie. Z charakteru pewnie też fajniejsza tamta blonydna :)

Gość AleksyKomnen
@młody ruchacz w formie znalazł się specjalista od pierdolenia... ale głupot najwyżej :) ciasne opinające spodnie nie są mniej seksi niż miniówka fakt, może to że była pijana= łatwiejsza hmmm

Gość niech autorka
następnym razem założy dżinsy, jakiś ozdobny t-shrit i baleriny jak nie chce być wyzywająca i też będzie dobrze, ja się tak ubieram bo tak czuję się najlepiej, w takim stroju poznałam swojego faceta - ani ja nie jestem dziwką ani on ruchaczem, nie maluję się w ogóle bo nie lubię, moja wersja na imprezę to tusz na rzęsy, fryzurę mam ładną na co dzień, taką samą robię na imprezy

Gość e-konto
mlody ruchacz-dobre:). z tym ze troche sie pomyliles bo ja na brak adoratorow nie narzekam. do najgrzeczniejszych raczej nie naleze- juz wiele razy zdarzylo mi sie "wykorzystac" faceta. ale fakt- nigdy nie bylam dla nikogo przygoda na jeden raz. i nigdy nie bede. po prostu jednorazowe spotkania mnie nie kreca. co do spodnic to zadko w nich chodze ale jesli juz to jest nie dluzsza jak do polowy uda. co do picia to pije alkohol na imprezach ale nie upijam sie tak aby musial mnie ktos podtrzymywac- wyglada to niesmacznie.

Gość desperacja zagląda w oczy
jakbyś była taka zajebista za jaką się uważasz , to być nie zakładała takiego żałosnego tematu na forum :D

Gość e-konto
desperacja...- nie powiedzialm ze jestem zajebista tylko powiedzialam jaka jestem. moj temat jest zalosny-ok. wiec po co tu zajrzales skoro cie nie interesuje? mlody ruchacz- tak uprawialam ale nie z przypadkowa osoba.

Gość kapitanplaneta
Lol. Zabawne są zawsze te zapewnienia 'nie, nie, ja jestem zajebista, mylisz sie'. Co do tematu, są tacy ludzie, którzy nie grzeszą urodą ani gustem, zdarza im się 'niesmacznie' upić jak świnia i ogółem mają sporo wad, a jednak mają coś w sobie i podobają się. Gdyby każdy podbijał do płci przeciwnej kierując się obiektywizmem to ludzkość by wyginęła, bo każdy facet chciałby taką 'nienajgrzeczniejszą' kobietę z błyszczącymi włosami jak droga autorka. he he