Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden bardzo glupi

Pogada ktoś?

Polecane posty

Rozmyslam nad swoim zyciem. Caly czas robilem wszystko dla was. A zawsze dostawalem potem po dupie. Czemu takie jestescie.

Gość czkrn
kobiety są i dobre. są niefajne, ale są i dobre. ile masz lat?

Nawet jak nie mialem kasy to musialy cos dostac. Albo jak mialem kase odlozona na cos to glupi musialem jej cos kupic. I tak cale zycie. Zamiast sie uczyc na mature latalem za taka jedna. Wszystkie potem odchodzily bez slowa. Zawsze wazniejsza dla mnie byla kobieta niz ja sam. Dlatego zjebalem sobie zycie

25 ale jak pisze ? Mowie jak jest i jak bylo. Teraz staram sie miec wyjebane na kobiety. I czekac na taka co sie przykleszczy. Taka co bedzie skakac wokol mnie. Ale mowilem sobie tak juz nie raz

Autorze... odkąd pamiętam byłam słowna, punktualna, może czasami zbyt zołzowata ale zawsze o sobie myślałam w drugiej kolejności. A jednak zostałam puszczona kantem bez żadnego słowa po kilku latach. I co? Mam teraz wszystkich facetów wrzucać do jednego worka? Mam również Ciebie nazwać świnią mimo, że Cię nie znam ale za sam fakt tego, że jesteś facetem?

Gość m1
chłopie weź się w garść bo chyba nie umierasz a życie przed Tobą. Ja też trafiam na popaprańców ale żyć trzeba. Teraz jestem z chłopakiem który jak się okazało często nagina prawdę mimo że już były zaręczyny. Przykro mi że tak oszukuje mnie bo to strasznie boli ale ma już ostatnią szanse a jak ją zaprzepaści to już na własne życzenie. Ja tam uważam że człowiekowi jest dane tyle ile jest w stanie znieść. Nic nie dzieje się przez przypadek. Hartujemy się przez popaprańców i jesteśmy silniejsi-chociaż to im zawdzięczamy. Uszy do góry i nie dawaj się

Ech jak kiedys dorobie sie dziecka to mu powiem tak ze ludzie to huje ktorzy chca cie wykorzystac a najgorsze sa baby. Neca cie ich wdzienki itd. A jak was sie traktuje jako maszynki do loda to z takimi jestescie. A jak bede mial dziewczynke to jej powiem tak ze zostan dziwka puszczaj sie ile wlezie kup sobie za to dom idz na medycyne stomatologie itp. Potem znajdz takiego debila jak twoj tatus odnow sobie blone wciskaj mu ze dziewica itd i zyj milo do kocna zycia

Oj tam gorzej ze miesiaczka. Jak jestescie ladne to zyc nie umierac. Bierzecie faceta jakiego chcecie itd

Masz jakiś zdeformowany obraz kobiet... myślisz, że uroda to wszystko? Że dzięki niej można świat zwojować? Sporo ułatwia ale receptą na szczęście nie jest. Nie, nie tylko przez miesiączkę mamy gorzej... to my przez 9 miesięcy znosimy ciążę, to my cierpimy podczas porodu, jesteśmy słabe, narażone na gwałty, traktowane drugoplanowo. To mężczyźni mają większe pole do popisu, mogą pracować w większości zawodów. Taka natura.

Ale to wy nas wykorzystujecie

Gość TRUE STORY.
ty w ogole facetem jesteś czy jakąś podróbką? :O do usranej śmierci sobie czekaj na taką, co bedzie wokół ciebie skakać, panie hrabio zasrany :O to facet ma siestarać o kobietę, a nie kobieta o faceta. ale ty idź sobie dalej i jęcz, że kobiety są złe, a ty taki wspaniały i cudowny.

Juz sie za bardzo staralem. Dla jednej zostalem w miescie wybierajac inne studia a potem uslyszalem Przeciez ja nic ci nie obiecywalem. I z wami tak zawsze bylo

A co do podrobki to tak sie czuje. Jakbym was nie szanowal itd tobbyscie lazily i skakaly w kolo tylka. Kobiety po prostu lubia byc szmacone

Jest taki film swinki gdzie mowia ze kobiety sie liczy na razy. Za kurtke x razy itd. A nie rozpieszczasz a potem w dupe

Gość TRUE STORY.
No to przecież napisałam :D Żebyś sobie czekał do usranej śmierci na frajerkę, co bedzie skakac wokół ciebie, ale nie liczyłabym, ze taka znajdziesz, bo ynteligencją chyba nie grzeszysz ;) Ale jecz sobie jak ciotka, zamiast przyjąć do wiadomosci, że tym nic nie zdziałasz. Bo to facet ma się starać i wychodzic z inicjatywą, nie babka, tak było zawsze i tak będzie.

Gość hahahaaaaaa
no widze ze dostałes kilka razy po dupie ale nie ty jeden. Takie życie. tzreba sie zahartować :( ja tez coś o tym wiem chociaż jestem dziewczyna która facet rzucił z dnia na dzien bez powodu...

No wiec bede sam. Nawet juz takiego pociagu na was nie mam.