Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pigwa2102

Dieta+ ćwicz= efekt "0" / help

Polecane posty

jestem na diecie + ćwicze zaraz minie miesiąc a efekty są minimalne :( plecy ręce takie jak były, brzuch minimalnie mniejszy, uda minimalnie mniejsze...i o co tu chodzi...

Gość szczupla na lato
czesc a jaka stosujesz diete i jakie cw? moze napisz jadlospis chociaz na jeden dzien. Ja sie odchudzam juz 36 dni i mam juz 6kg mniej z 70kg

Gość Niefajńie
Mam to samo co ty... Jestem zalamana z tego powodu, 2 lata temu schudlam 15 kg ta wage utrzymuje do dzis ale chce schudnac jeszcze ok 8-10 kg i od polowy lutego do dzis schudlam 2 kg przy diecie 1100 kcal i cwicze z mel b posladki

hehe ja odchudzalam sie miesiac dieta 1000 kcal i tez cwiczylam fakt tylko brzuch mam mniejszy ale waga w miejscu :/ i nic nie pomaga :( bralam linea i to mialo pomoc ale mam wrazenie ze moze przez nia bo tam jest napisane ze pomaga utrzymac stala wage :/

Gość szczupla na lato
nie wiem czy was zainteresuje ale ja biore slim green od poczatku diety, moja dieta to wszystko po trochu wiadomo oprocz slodyczy sosow czasem ziemniakow frytek i cipsow tego nie jem:) wiec slim green plus moja dieta i duzo zielonej herbaty i ruch i juz 6kg mniej cm leca czuje po ciuchach dlatego sie ciesze:):):) a i nie jem po 16 nic

Gość take on me
szczupla a o ktorej chodzisz spac?

Gość szczupla na lato
20,21,22 o tych godz chodze spac

Gość Olcia Dubicka
Musisz uwzględnić to że jak ćwiczysz mięśnie rosną pompują się zwiększają swoje obwody a do tego mięśnie ważą 4 razy więcej niż mięśnie jednocześnie przy mniejszej objętości. Poza tym tak to właśnie bywa na tradycyjnych dietach że nie zawsze są skuteczne. Kiedyś miałam podobne problemy do Twoich, mimo diet nie chudłam. Teraz idę inną ścieżką, kobieta której opiekuję się dziećmi zaraziła mnie zdrową żywnością oraz poleciła tabletki Forever Slim, dostałam od niej jedno opakowanie w prezencie na próbę a też można je kupić na allegro. W takim połączeniu schudłam już 18 kilogramów w 2 miesiące bez jakiś głodówek czy drakońskich diet ;) ;)

Gość waga utrzymana
pewnie malo jesz i organizm zamiast spalac tluszcz spala miesnie - zeby schudnac trzeba jesc i dostarczac na 1kg wagi 1gr bialka najelpiej polaczony z pelnoziarnistym makaronem,brazowym ryzem lub kasza gryczana. przed wysilkiem najlepiej zjesc porcje bialka,twarog lub jogut z otrebami,po wysilku banan lub inny owoc a nastepnie do 2 godzin dostarczyc posilek wegle + bialko.