Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabrychana

Mąż uważa że z prezerwatywą nie ma szans na ciążę!

Polecane posty

Gość gabrychana

Chętnie pokarzę mu ten wątek. Mąż uważa że jeśli będzie prezerwatywa to szanse na ciążę są bliskie zeru. Ja uważam że jednak trochę większe. A jakie jest Wasze zdanie? Czy z gumą jest możliwość zajścia w ciążę?

Gość ja zaszłam w ciążę
podczas seksu z gumka, ktora NIE pękła. Ale przez kilka lat było wszystko ok. Widocznie znalazłam sie w tym 1% prawdopodobieństwa.

Żadna antykoncepcja nie daje 100% gwarancji nie zajścia w ciążę.

Gość zabezpieczajacasie
w takim układzie, zabezpieczamy się a jak zajdę to usunę, nie moja wina, że produkują nie do końca pewne środki anty. I tutaj pieprzony rzad winien darować sobie aborcje, bo jak głąby na gorze nie dają nam 100 % anty to winni się odpimpać od nas

Gość Od pięciu lat stosujemy
prezerwatywy (codziennie) i jeszcze nigdy nam żadna nie pękła! Raz została w środku ale nie było w niej nasienia natomiast jak czytam że co któraś prezerwatywa ludziom pęka to zastanawiam się gdzie oni te gumki kupują i czy nie są przeterminowane . Prezerwatywa musi być ważna, nie za mała i co wazne przed założeniem dobrze odpowietrzona (woreczek na nasienie) i tyle. Mam już jedno dziecko i będziemy myśleć o drugim ale w prezerwatywie by nam się nie udało zaciążyć :D.

Gość Od pięciu lat stosujemy
Może dodam że kupujemy zwykłe prezerwatywy lidlowskie i skoro nigdy nam nie pękły, nawet bez oszczędzania jej to chyba są prześwietnej jakości :D.